Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ramnicu Valcea ramane portocaliu

Ramnicu Valcea ramane portocaliu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Democrat liberalul Romeo Radulescu a castigat duminica primaria municipiului Ramnicu Valcea cu 55% din voturile exprimate, dupa numararea buletinelor din 80 de sectii de votare dintre cele 87 existente, potrivit Biroului Electoral de Circumscriptie.


 

Contracandidatul sau, social-democratul Remus Grigorescu, a obtinut 45%. Aceleasi procente le indica si numaratorile paralele efectuate de organizatiile PDL si PSD. In primul tur, democrat liberalul Romeo Radulescu obtinuse 48,84% , iar social-democratul Remus Grigorescu 30,93%.

0 comentariu

missster 03-03-2010 - 14:42

In conditiile actuale, cand fondurile pentru arta si cultura sunt ca si inexistente, cum se mai poate continua o activitate artistica?
Mai sunt oamenii interesati sa cante in coruri?
Cat de deschisi sunt romanii la muzica pe care o cantati?

cartof 03-03-2010 - 14:44

Grupul Song a avut, cred ca, cea mai mare celebritate pentru un grup coral la noi in tara. Credeti ca veti reusi sa ajungeti cu grupul Sound la aceleasi varfuri?
Exista vreo legatura intre Song si Sound?

kk 03-03-2010 - 15:16

credeti ca in ziua de azi ii mai arde romanului sa mearga in sala de spectacol unde este un concert al SOUND?
Consumatorii acestui gen de muzica sunt in general batranii,nu?
Cam cat costa un bilet la un concert de-al dumneavoastra?

curios 03-03-2010 - 15:35

cum priviti muzica romaneasca in acest moment?
ce loc va lua romania la eurovision?
cat m-ar costa sa imi aduc copilul la cor?

CALUGARUL 03-03-2010 - 16:41

Daca manelili ieste asa de indragite de poporu’ nost’ multimilenar, de ce nu va indreptati si ‘mneavoastra spre acest ,,jen” de miuzica, bre, ca da bine la public si uamenii le place acest jen ! Daca Vali Vijelie face atitia bani, de ce sa nu faceti si dumneavoastra ? Ati auzit ultima bucata a lu’ Salam ? E jaf ! ,,Parerea mea !” … Sanatate multa si bani multi, ca asa se roaga Romanul : Da Doamne !

pistolina 03-03-2010 - 19:01

Stiu ca ati avut anul trecut un concert sub egida „Salut voios de pionier”…a fost un moment prin care ati vrut sa rememorati momentele dinainte de decembrie 1989? De unde initiativa asta, care, recunosc mi s-a parut interesanta insa pentru ca nu am fost in localitate nu am putut ajunge.

varza 03-03-2010 - 19:03

Cand ajungeti cu SOUND si prin alte zone din tara? Eu de exemplu am tot incercat sa ajung la un concert la bucuresti insa nu s-a potrivit programul. Aveti agenda stabilita pentru acest an? Cine va sponsorizeaza deplasarile? Tineti-o tot asa ca sunteti tari! Felicitari!

abracadabra 03-03-2010 - 19:05

Exista de o vreme un curent in Romania si mai toti parintii isi trimit copiii la sport uitand ca in realitate sufletele noastre mai au nevoie si de cultura. Este drept ca cea din urma nu este asa banoasa insa ma intreb si va intreb maestre cine poarta acesta vina si daca mai exista solutii sa revenim pe calea cea dreapta?

pop 03-03-2010 - 19:07

Spuneti-mi va rog care este limita de varsta pentru a intra in grupul SOUND precum si in cel al copiilor de la Radio?Pe ce criterii ia-ti selectat? Sau cum ajung de fapt oamenii astia sa lucreze cu dumneavoastra? As mai avea o curiozitate si daca va supar nu sunteti obligat sa-mi raspundeti: ce salariu aveti dumneavoastra?

costeeel 03-03-2010 - 19:45

Citeam undeva că în Suedia, ca şi în toate ţările scandinave, există o tradiţie puternică a corului. Noi de ce suntem aşa inculţi domnule profesor? De ce ne plac manelele şi toţi facem câte ceva pentru a ajuta la manelizarea poporului român?

host 03-03-2010 - 19:47

O statistică oficială menţionează că 20% din suedezi cântă într-un cor.Pentru România aveţi vreo statistică relevantă în acest sens ?

blaga 03-03-2010 - 19:57

Vreau să ştiu dacă aş avea un copil cu aptitudini vocale şi cu vârsta potrivită, ce motive mi-aţi da pentru a mă convinge că se merită să-l aduc la vreo preselecţie?

Expatul 03-03-2010 - 20:31

Dar un turneu peste Ocean, mai precis în Statele Unite, aveţi de gând? V-aţi propus? Sau…aţi ajuns deja?
Suntem o comunitate destul de numeroasă aici, am auzit de voi, ne-am şi informat despre voi şi tare ne-ar plăcea să vă auzim LIVE!
Ce ziceţi?

FAN 03-03-2010 - 20:41

Felicitari pentru toata activitatea depusa in numele culturii domnule Voicu si pentru toate premiile obtinute cu grupul coral Sound la toate manifestarile de prestigiu de peste hotare.
Pacat ca aceste succese nu sunt mediatizate cum trebuie! Ne reprezentati tara cu cinste, ne faceti si altfel cunoscuti peste hotare dar „acasa” aproape nimeni nu se invredniceste sa arate acest lucru! TRIST 🙁
Oricum, va multumesc pentru ca de fiecare data cand sunt prezenta in sala la vreun concert al corului Sound imi incantati sufletul si ma faceti sa uit de toate celelalte griji zilnice.
Ma inclin in fata dumneavoastra si in fata acelor oameni cu suflete deosebite care canta de placere!
Fiti binecuvantati!

Catalina Baia 03-03-2010 - 20:41

Dle Prof., de curand am ascultat un discurs interesant despre faptul ca scoala omoara creativitatea din copii si cred cu tarie in acest lucru. Ideea era urmatoarea: de ce arta e pe ultimul loc ca interes in scoli cand de fapt tocmai lucrurile pentru suflet ne hranesc si ne dau linistea mentala necesara si puterea de a avea orice alte realizari? Daca ati avea libertatea sa reoganizati putin scoala din Romania, sa zicem clasele V-VIII, ce loc ar ocupa materia „Muzica” intre celelalte si ce ati preda in fiecare din ani?

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult