Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Raportul MCV al CE va lua în calcul “superimunitatea” votată de parlamentari

Raportul MCV al CE va lua în calcul “superimunitatea” votată de parlamentari

scris de G. D.
8 afisari

Comisia Europeană pregătește un raport MCV în care sunt incluse pozițiile față de modificările aduse de parlamentari Codului Penal. Băsescu susține că raportul va fi nefavorabil.

Mark Gray - Comisia Europeană

Mark Gray - Comisia Europeană

Purtătorul de cuvânt al CE, Mark Gray, a declarat în cadrul unui briefing de presă că integritatea și conflictul de interse sunt chestiuni care sunt acoperite de raportul MCV. Nu comentăm pe marginea unor cazuri individuale sau părţi din această legislație. Dar e important de spus că atunci când vine vorba de chestiuni cum sunt conflictul de interese şi integritatea, acestea sunt acoperite, împreună cu aplicarea regulilor în materie de corupţie, în cadrul MCV şi vor fi abordate în următorul raport pentru România, care urmează să fie adoptat de către Comisie luna viitoare”, a precizat Mark Gray, la înrebările jurnaliștilor legate de acest subiect.

Poziția oficialului CE a fost limpede, oficialii sunt obligați să respecte regulile privind corupția și conflictul de interese.

„Principiul potrivit căruia toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii este foarte important pentru Comisia Europeană”, a mai declarat Gray.

Ceea ce este cel mai important, însă, este faptul că reprezentanții României nu au informat experții Comisiei, prezenți la București în noiembrie, despre intenția de a aduce aceste modificări Codului Penal.

Proiectul de lege pentru abrogarea articolului 74/1 din Codul Penal a trecut prin Parlament, fiind aduse mai multe amendamente, în urma cărora parlamentarii și alte categorii de demnitari au fost scoși de sub incidența unui alt articol, cel referitor la funcționarii publici. Iată ce prevedea articolul 253/1 Cod Penal, care incriminează funcționarii: „fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură”.

Traian Băsescu a declarat la rândul său, într-o emisiune TV, că raportul MCV va fi nefavorabil din cauza acestor modificări ale Codului Penal. „Trebuie sa uităm de Schengen, va fi un raport foarte prost pe partea de activitate parlamentară, va scrie „Lipsă de voință politică în lupta împotriva corupției. Oamenii ăștia au făcut un mare rău Romaniei!” a mai spus președintele.

De asemenea, DNA a avertizat, într-un comunicat de presă, că noile prevederi ale Codului Penal vor plasa legislaţia română „în contradicţie flagrantă cu dispoziţiile convenţiilor internaţionale anticorupţie” ratificate de România.

85 comentarii

UnUL 11-12-2013 - 21:16

Europa și America condamnă în cor – și pe drept cuvânt – ticăloșia comisă de parlamentarii români:
Reacții după modificarea codului Penal :
• Poziţia CE privind amendamentele la Codul Penal din România va fi reflectată în raportul MCV din luna ianuarie, a declarat miercuri 11 decembrie, purtătorul de cuvânt Mark Gray, adăugând că oficialii de orice fel trebuie să se supună regulilor referitoare la corupţie şi conflict de interese, potrivit Mediafax.
„Nu am văzut legea care a fost votată ieri seară (marţi, 10 decembrie, n.b.) în Parlamentul României (….) Nu vom comenta pe marginea unor cazuri individuale sau părţi din această lege. Dar e important de spus că atunci când vine vorba de chestiuni precum conflictul de interese şi integritate, acestea sunt acoperite, împreună cu aplicarea regulilor în materie de corupţie, în cadrul MCV şi vor fi abordate în următorul raport pentru România, care urmează să fie adoptat de către Comisie luna viitoare. Aceste chestiuni vor fi atinse şi acesta (raportul MCV) va fi cadrul în care Comisia Europeană va avea o poziţie detaliată”, a precizat Mark Gray.
Purtătorul de cuvânt al CE a mai spus că oficialii trebuie să se supună regulilor privind corupţia şi conflictul de interese. „Am subliniat în rapoartele precedente – şi cred că poziţia Comisiei Europene este clară – că atunci când e vorba de oficiali care deţin funcţii legislative, executive, administrative sau juridice, trebuie să se supună regulilor în materie de corupţie şi conflict de interese. Principiul potrivit căruia toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii este foarte important pentru CE”, a spus Gray.
În plus, Gray a arătat că oficialii sunt obligați să respecte regulile privind corupția și conflictul de interese. “Principiul potrivit căruia toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii este foarte important pentru Comisia Europeană”, a mai declarat Gray.
Ceea ce este cel mai important, însă, este faptul că reprezentanții României nu au informat experții Comisiei, prezenți la București în noiembrie, despre intenția de a aduce aceste modificări Codului Penal.
• Ambasada Statelor Unite la București a avertizat că amendamentele aduse de deputați Condului Penal ar reprezenta, dacă vor fi în final adoptate, un pas înapoi pentru România, se arată într-un comunicat remis EVZ.
Un principiu de bază al democraţiei arată că toţi oamenii sunt egali în faţa legii, se subliniază în textul respectiv.
„Amendamentele la Codul Penal adoptate ieri în Camera Deputaţilor ar reprezenta un pas înapoi pentru România. Este foarte descurajant că aceste modificări au fost adoptate fără nicio consultare, nicio dezbatere şi nicio ocazie pentru ca reprezentanţii autorităţii judecătoreşti sau membrii societăţii civile să se pronunţe în legătură cu amendamentele propuse” se mai arată în comunicat.
„Această acţiune a Parlamentului reprezintă o îndepărtare de la principiile transparenţei şi ale statului de drept şi este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia României. Transparenţa, predictibilitatea şi stabilitatea sunt factori esenţiali pentru toţi investitorii, atât locali cât şi străini, când iau în calcul unde să investească” conchide textul.
• Ambasada Olandei la București a anunțat, miercuri, că urmărește cu îngrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputaților a scos preşedintele şi parlamentarii din categoria funcţionarilor publici, potrivit Mediafax : „Ambasada Regatului Ţărilor de Jos urmăreşte cu îngrijorare amendamentele (la Codul Penal, n.r.) şi aşteaptă evoluţiile viitoare”.
• Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la București, s-a declarat îngrijorat, miercuri, cu privire la modificările aduse Codului penal de către Camera Deputaților și a afirmat că ANI și DNA sunt ”motorul reformei în viața publică din România”.
„Eu sunt îngrijorat de această problemă. Cred că ANI şi DNA au avut realizări foarte importante pentru România. De fapt, aceste instituţii sunt motorul reformei în viaţa publică din România şi este important că şi ANI şi DNA au sprijinul din partea tuturor, inclusiv sprijinul din partea politicienilor.
• Ambasada Germaniei a luat și ea poziție față de modificările aduse marți Codului penal, anunțând că se urmăresc ”cu atenție și îngrijorare actualele măsuri legislative”.
Ambasada Republicii Federale Germania la București sprijină eforturile continue de combatere a corupției ale guvernului României și ale organelor de urmărire penală. Din perspectiva noastră, este decisiv ca activitatea diferitelor instituții care sprijină, protejează și dezvoltă statul de drept – ca de ex. ANI, CSM, DNA, Ministerul Public sau Curtea Constituțională – să se desfășoare fără presiune politică și neîngrădit. Integritatea celor care îmbracă funcții publice, între care se numără și parlamentarii, constituie – și dincolo de aspectele de natură penală – un important semnal pentru dezvoltarea unei culturi politice a responsabilității în România. Pe acest fundal, urmărim cu atenție și îngrijorare actualele măsuri legislative”, a transmis Andrea Nadine Stohr, șefa serviciului de presă, protocol și relații publice al Ambasadei Republicii Federale Germania la București, citată de Hotnews.

digital 11-12-2013 - 21:21

să vedem după ce va pleca kiorul dacă veți mai guița la fel, în cor!

UnUL 11-12-2013 - 21:28

N-are nicio legătură cu președintele, v i t ă încălțată , are legătură doar cu valorile democratice pe care Occidentul democrat le apără și pe care gunoaiele noastre de parlamentari le calcă în picioare.

digital 11-12-2013 - 21:32

pardon,….în kur!

așa e cretinule. când ue îți amestecă de zor în ciorba legilor din ceaunul tău iar comisia de la Veneția îți ordonă cum și ce să cuprindă Constiruția!
trepanat-clujan!

UnUL 11-12-2013 - 21:37

Ei au secole de democrație în spate, noi avem decenii de balcanism, de hoție și de șpagă, accentuate de anii de comunism.

UnUL 11-12-2013 - 21:43

Iar chestia pe care o spui la început confirmă ipoteza că ai obsesii homosexuale, Degețel.

digital 11-12-2013 - 21:45

și asta justifică milogeala, căciulismul, servilismul de care dați voi dovadă?!
toată ziulica sunteți cu schengenul în bot de parcă fără imbecilitatea asta se termină lumea!
mai nou cretinii băsiști v-ați pus inepția asta pe conturi de socializare, ca apartență la kktul ăsta!sunteți niște limbiști infecți mă!

digital 11-12-2013 - 21:47

da mă am obsesia să vă duceți dreq de băsiști nenorociți!

UnUL 11-12-2013 - 21:52

Nicio problema: suntem destui porci in Romania.

UnUL 11-12-2013 - 22:07

Ultima postare semnată UnUL nu îmi aparține, e același rahat cu ochi, hoț de nick-uri.

UnUL 11-12-2013 - 22:07

Mă refer, evident, la postarea de la 21:52.

digital 11-12-2013 - 22:08

hai nu te mai da rănit, unu-laș!

UnUL 11-12-2013 - 22:10

Degețel, te isterizezi și nu face bine la sănătate. Și te înșeli în ce mă privește : refuz să intru pe orice fel de rețea de socializare, și nu am de gând să mă răzgândesc.

UnUL 11-12-2013 - 22:11

”Rănit”? Nici gând; doar dezgustat de ticăloșia USL-inoasă.

digital 11-12-2013 - 22:13

da ia zi-i mă unu-laș, de ce-l iubești tu așa de mult pe băsex?!

UnUL 11-12-2013 - 22:18

Mă refer, evident, la postarea mea de la 21:52.

UnUL 11-12-2013 - 22:18

Am explicat nu o dată, așa că nu voi repeta predica pentru o babă surdă numită Degețica.

Antibasistul 11-12-2013 - 21:27

BASISTULE un NUL postarile tale te tradeaza ca esti nebun, CA TOȚI BASISTII!

UnUL 11-12-2013 - 21:31

„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3713-3714
„postările tale te trădează” – copy-paste nr. 132
„ești nebun” – copy-paste nr. 122
CA TOȚI BASISTII – copy-paste nr. 2322

milosu' 11-12-2013 - 22:19

este un UL prost pe acest forum!!!? Cine stie ….cine este ….sa spuna…..Astept parerile voastre…!!!!!!!!

UnUL 11-12-2013 - 22:58

Milogule, iar rătăcești pe aici și debitezi inepții?

digital 11-12-2013 - 23:00

căuta un prost, și te-a găsit”!

UnUL 11-12-2013 - 23:04

Degețel, un prost nu poate căuta decât alt prost, dar cu mine a greșit adresa. Tu în schimb te potrivești cu el ca două picături de votcă.

digital 11-12-2013 - 23:18

hai, c-o luași deja!

UnUL 13-12-2013 - 21:14

Ți se pare, puișor, ca de obicei, delirezi.

MI-5 11-12-2013 - 23:18

Parlamentarii fiind alesi de popor nu sunt functionari publici.
Nu mai guitati pe aceasta tema!
Nici congresmenii americani nu sunt functionari publici, nici membrii camerei comunelor sau lorzilor nu sunt functionari publici.
Amerlocii, inglisii si alte lifte sa-si vada de treaba lor.
Alta este problema cu codul penal.
Si pentru asta ar trebui sa guite jurnalistii, ca li se va pune pumnul in gura.

ionisus 12-12-2013 - 09:48

Ai dreptate, parlamentarii nu sunt functionari publici, sunt „penali” publici!

UnUL 12-12-2013 - 08:11

Peste noi azi Parlamentul cerne șpagă și minciună
Legi strâmbe și ticăloase contra noastră el adună
Își legiferează furtul, nu mai are vreo rușine
Căci „aleșilor” le pasă exclusiv de al lor bine.

Ziua fură, noaptea fură, dimineața fură iară!
Cu o zale de hoție se îmbracă biata țară
Soarele rotund și palid se prevede printre nori:
Îngrozit de tot ce vede, parcă-l scutură fiori.

Totu-i furt în România, împrejur, în depărtare
Iar corupția tronează de aici până în zare
Nu mai e nicio speranță, nu se vede niciun drum,
Ce-am visat în ’89 se preface-acum în fum.

Ăsta ne e USL-ul ce prostimea l-a votat
Orici hoț în țara asta poate-ajunge deputat
Și apoi el joc își bate de acei ce l-au ales.
Așa i-am votat și-acuma ce-am semănat am cules.

UnUL 12-12-2013 - 08:12

Scuze ; „Orice hoț…”

UnUL 12-12-2013 - 09:53

Scuze ; „Orice hoț ca mine „

UnUL 13-12-2013 - 21:16

Iar bântuie pe aici infectul hoț de nick-uri – vezi postarea de la 9:53. Și pe acest forum, fiind puțini, se știe cine este : „deșii”… dar nu, sigur nu mă înșel !

vasile 12-12-2013 - 08:59

Pai problema Schengenului a fost rezolvata. Inca de acum o luna Franta, Olanda, Germania au spus nu. MCV va veni in ianuarie si va fi prost ca si anul trecut ca si acum 2 ani sau acum 3 ani, pentru ca suntem o colonie si coloniile nu trebuie sa aiba independenta si suveranitate. si atunci de ce tipa Basescu cu Schenhenul lui si cu MCV . Pe romani nu-i interesaza absolut de loc cele doua. Cu sau fara Schengen tiganii tot in centrul Londrei vor cesi.

pathfinder 12-12-2013 - 10:09

Ba netezitule la creier,

MCV va veni in ianuarie si va fi prost ca si anul trecut ca si acum 2 ani sau acum 3 ani, pentru ca suntem o colonie…
Zau asa idiotel?
Nu din cauza noii puteri care a votat legea superimunitatii + alte multe rahaturi?
Simplu sa arunci mata moarta in ograda vecinului…
N-asa idiotel?

urbos 12-12-2013 - 11:04

Ce superimunitate redus mintal de esti, starpitura umana? Ai citit ma scarba despre ce-i vorba? Dement bolnav. Si mai ai tupeul sa guiti despre superimunitati din postuta de sustinator al singurei lepre care se pretinde imun absolut.
Moartea e ce meritati ma gunoaie limbiste. Guitati minciuni impotriva propriei tari.

CONGO 12-12-2013 - 11:08

iata adevarul, bibicule infuriat:

Peste noi azi Parlamentul cerne șpagă și minciună
Legi strâmbe și ticăloase contra noastră el adună
Își legiferează furtul, nu mai are vreo rușine
Căci „aleșilor” le pasă exclusiv de al lor bine.

Ziua fură, noaptea fură, dimineața fură iară!
Cu o zale de hoție se îmbracă biata țară
Soarele rotund și palid se prevede printre nori:
Îngrozit de tot ce vede, parcă-l scutură fiori.

Totu-i furt în România, împrejur, în depărtare
Iar corupția tronează de aici până în zare
Nu mai e nicio speranță, nu se vede niciun drum,
Ce-am visat în ’89 se preface-acum în fum.

Ăsta ne e USL-ul ce prostimea l-a votat
Orici hoț în țara asta poate-ajunge deputat
Și apoi el joc își bate de acei ce l-au ales.
Așa i-am votat și-acuma ce-am semănat am cules.

(versuri julite de la UnUL)

pathfinder 12-12-2013 - 11:18

Ce modificare au adus deputatii juristi la definitia Conflictului de interese:

Art. 253/1: Conflictul de interese dupa modificare:

Fapta persoanei care, in exercitarea atributiilor de serviciu ce rezulta dintr-un contract de munca si o fisa a postului semnate cu o institutie dintre care cele prevazute la art. 145 si care indeplineste un act prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material necuvenit, pentru sine, sotul sau, o ruda ori un afin pana la gradul II inclusiv, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda si interzicerea dreptului de a ocupa functia publica de care s-a folosit la savarsirea faptei pentru o durata de maximum 3 ani, calculata incepand cu data savarsirii faptei.

Dispozitiile alin. (1) nu se aplica in cazul emiterii, aprobarii, adoptarii sau semnarii actelor normative sau administrative, precum si in cazul incheierii unui act sau a luarii unei hotarari care sa priveasca creatia, dezvoltarea, pregatirea stiintifica, artistica, literara, profesionala. (n.r. sublinierile apartin redactiei)

Modificarile fata de varianta originala

Fata de varianta originala, pe langa inlocuirea notiunii de Functionar public cu cea de mai sus, articolul modificat contine si o schimbare a pedepsei maxime de la 5 ani la 3 ani.
In plus, a fost modificata si limita maxima in care se interzicea dreptul de a mai ocupa functia respectiva: de la limita maxima a legii la maxim 3 ani.

Mai mult, fata de varianta originala, conflictul de interse nu se mai aplica si atunci cand se realizeaza un folos direct sau indirect pentru o persoana cu care a existat un raport comercial in ultimii 5 ani.
!!!!!!!!!!

In plus, fata de articolul original, modificarea deputatilor juristi face ca articolul privind „Conflictul de interese” sa nu se aplice si in cazul semnarii de acte administrative.
??????????

CONGO 12-12-2013 - 11:26

HOTIE!
TICALOSIE!
IRESPONSABILI!

Astia nu sunt deputati, sau inca si mai rau: lucreaza impotriva Romaniei.

urbos 12-12-2013 - 11:32

Demnitarii NU sint functionai publici ma incultilor si gunoaielor. Nu puteti pricepe un lucru elementar? Modificarea doar repara o eroare prin care demnitarul este asimilat functionarului public.
Invati ma gunoaielor ma. Basisti imputiti, mancatori de cacat.

CONGO 12-12-2013 - 11:36

nu primesc salariu?
legea nu-I priveste daca fac ceva illegal?
fugi ba d-acilea cu kkt-uri d-astea!

urbos 12-12-2013 - 11:39

Ba schizofrenicule ma, tu nu pricepi o iota. Mars in gatu ma-tii de bolnav psihic. Iesi!

CONGO 12-12-2013 - 11:43

Afara din Parlament ticalosilor!

pathfinder 12-12-2013 - 11:21

DNA reactioneaza fata de modificarea Codului Penal de catre USL:

Parlamentarii nu vor mai putea fi cercetati pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Primarii vor putea sa acorde contracte finantate din bani publici sau din fonduri europene propriilor rude.

urbos 12-12-2013 - 11:28

Bai taratura, tu citezi ce grohaie leprele basiste de la DNA? Organ abuziv la dispozitia Kiorului?
Iar despre abuz in serviciu chiar nu poate fi vorba ma cap de poola in cazul unui demnitar. Trafic de influenta, alte incalcari de lege, dar nu abuz in serviciu. Intelege ma necititule cum e cu logica de drept. Pricajit basist cretinopat.
Apropo vierme, de superimunitatea Kiorului gavaresti ceva, sau stai in cotet?

CONGO 12-12-2013 - 11:34

Jos USL-ul, fapte voastre va dovedesc – GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

pathfinder 12-12-2013 - 11:45

„Iar despre abuz in serviciu chiar nu poate fi vorba ma cap de poola in cazul unui demnitar.”
Spuse idiotul de serviciu.
Zau asa???
Asa se vede din gara de la Pogoanele?
Cate dioptrii la IQ ai?

„logica de drept” 🙂
Baaa, altu’ mai rasarit n-au gasit astia pe post de postac?

urbos 12-12-2013 - 11:56

Ai argumentat cumva la ce-am spus jegule necitit? Intra ma vierme la loc ma, idiot patentat. Idiotule!

pathfinder 12-12-2013 - 12:06

Cand un idiot ca tine spune:
1+1=3
Si tu ii spui frumos:
1+1=2.

Ce alte argumente iti mai trebuie, idiotel?

pathfinder 12-12-2013 - 12:13

🙂
Bre, tu cand folosesti „idiot patentat” stii despre ce e vorba?
Sau ai prins expresia pe forum si iti place cum suna?
Ha?
🙂

urbos 12-12-2013 - 12:00

Ai invatat ma starpitura ce e domeniul privat al statului? Pana atunci sa taci in morii ma-tii.
Gunoiu dreacu, imbecil! Norocu vostru ca la tastatura nu va poate opri nimeni. N-ai fi in stare de o discutie libera nici cinci minute. Nici tu, nici cretinul ala de lindic, nici un basist de p-aici. Simteti niste viermi fara creier, d-aia inghititi ce se caca Kioru in gurile voastre cascate.

pathfinder 12-12-2013 - 12:09

„N-ai fi in stare de o discutie libera nici cinci minute.” Asta zise PNL-istul.

Sa vadem ce si cum discuta filozoful cheferist:
1. starpitura
2. taci in morii ma-tii
3. Gunoiu dreacu, imbecil
4. cretinul
5. lindic
6. viermi fara creier
7. se caca Kioru

Asta este in opinia lui „discutie libera”.
Ca in gara…

P.S. Ala cu halebarda, ai grija ce tai!
Toate erau citate din minunata filozofie urbosciana…

urbos 12-12-2013 - 12:17

Asta e pentru forum potaie, altfel ce sa discuti cu gunoaie ca tine, care nu pot fi oprite din a emite cretinisme de-ti sta mintea-n loc. Inteleg foarte bine gunoiule ca pentru taraturi ca voi, forumul e o binecuvantare, altfel, prosti cum si voi simtiti ca santeti, va ascundeti de restul lumii, si va bucurati cand va puteti gasi, sa va aprobati unii pe altii in dementa voastra, ca niste sectanti. Omoara-te ma necititule!

pathfinder 12-12-2013 - 12:21

Deci:
„Sandu Dobre din Pogoanele Buzau str . UNIRII nr 793”

Am niste treaba la Bucuresti.
Am sa vin la tine weekeend-ul asta.
Sa stam de vorba 5 minute.
Ai sa ai ocazia sa vezi si cat de gloaba sunt. 🙂
Ce zici?

urbos 12-12-2013 - 12:29

Spune-ti numele si adresa jigodie, daca dai citate cu nume si adrese.

pathfinder 12-12-2013 - 12:35

1. Eu nu-s chiar asa prost.
2. „Ce zici?”

urbos 12-12-2013 - 12:38

Hahaha, starpitura mica si unsuroasa, pai asa te dai tu ma viteaz? Exact ce spuneam, nici 5 minute. Jegu dreacu.

Ce 5, nici un minut…

pathfinder 12-12-2013 - 12:43

OK.
Ramane stabilit! 🙂

CONGO 12-12-2013 - 11:29

Dupa datul cu mucii in balta cand cu referendumul, acum vin cu sinuciderea politica. Nu sunt sanatosi, asta e sigur!

CONGO 12-12-2013 - 11:41

2014 ANUL CALULUI

Se vede clar cum USL-ul a calcat legea in copite si a terfelit cu multa balega increderea acordata deputatilor care il reprezinta.

Se vede clar cu se pregatesc sa juleasca cu carutza.

Trebuie potcoviti!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2013 - 12:25

Si tu ,la ce te-ai asteptat de la rrumanasi ?

Sa nu ciordeasca? Bhoule, astia fura de la DECEBAL incoace.!
Si cu nyebunu ista , se fura, de la flota, uzine , pamanturile altora !
Aici HOTZIA si TALHARIA este …ereditara !

pathfinder 12-12-2013 - 13:33

@urbos
Auzi maaa ce spune Mircea in alta parte, maaaa:

” Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. “Ambasadele straine au dreptate”
de Red. Stiri HotNews.ro
11:10 Actualitate | Politic

Urbosii doar urla, ei nu gindesc.”

Pana si cacarau al tau a dat inapoi.
Da’ tu o tii una si buna: Batman! Batman!

Mircea 12-12-2013 - 13:37

„Omul” are doar doua, trei idei (si alea furate de la altii). E normal sa tina la ele.

urbos 12-12-2013 - 13:37

Hotnews? Hazna basista.
Legea are alte bube scarnavie, de exemplu aia unde interzice sa se vorbeasca despre procese in Justitie, cenzura mizerabila. Asa ca, lasa vrajeala limbist basist. Nulitate necitita.

Si? Cum iti spui in toaleta? Ramona?

pathfinder 12-12-2013 - 13:51

Aaaaa, are bubeeeee.
Cum ma, ca pana acuma 10 minute n-avea bube maaaa.
Era perfecta, maaaa!
Si tu ne spuneia din discursul Cacaraului de aseara, maaaa!
Cum nu e buna, maaaa?
Asa tam-nesam?
Ha?

P.S. Ramnona am sa-ti spun io tie indata-indata. 😉

urbos 12-12-2013 - 13:53

Hahahahahahaha! Doamne ce nesanatos!

pathfinder 12-12-2013 - 14:01

Ce nu-ti place?

Mircea 12-12-2013 - 13:47

Mediafax e tot hazna sau tu confunzi presa cu latrina in care traiesti ?

Home
Politic
BUCUREŞTI, (astăzi, 11:44)

Antonescu: Poziţia ambasadelor e corectă în cazul modificărilor la Codul penal şi de luat în seamă.

urbos 12-12-2013 - 13:57

Ti-am spus ma gunoiere ca nu-i ca la voi, daca Antonescu mananca cacat, va deveni un mancator de cacat. Numai la voi, viermi basisti, ce grohaie porcul Basescu e cuvantul Domnului. Asa ca, o sugi la rece cretinule.
Ia uite ce spera limbricul, ca o sa ma comport cum ar face el cu Kioru. Hahahahaha! Da-te dreacu de jartea.

Mircea 12-12-2013 - 14:03

Argumente nu gluma !
😉

pathfinder 12-12-2013 - 14:05

Ba idiotel, acu cateva minute spuneai:
„Hotnews? Hazna basista.”

Acu’ o dai intoarsa.

Peste jumatate de ora ce dreak ai sa mai zici???

urbos 12-12-2013 - 14:10

Hotnews, hazna basista, o spun din nou, pentru ca asta e.
Dar tu nu pricepi sensul cuvintelor, ai logica muyereasca, interpretezi.
In rest, ramane cum am spus. Ce treaba am eu vierme cu ce spune Antonescu? Nu e ca la voi ma gunoaielor!

pathfinder 12-12-2013 - 14:14

Mircea:
” Crin Antonescu a facut un pas inapoi in fata presiunii publice: Ii cere lui Valeriu Zgonea sa rediscute legea care da demnitarilor si primarilor super-imunitate si anunta ca PNL va vota impotriva legii cind va fi rediscutata in Parlament. “Ambasadele straine au dreptate”
de Red. Stiri HotNews.ro
11:10 Actualitate | Politic

Urbosii doar urla, ei nu gindesc.”

urbos:
„Hotnews? Hazna basista.”

Tu vorbesti de logica? 🙂

urbos 12-12-2013 - 14:18

Apoi, frumos, dupa ce mi-am spus parerea despre sursa gunoierului basist, mai cap de poola, am revenit la subiect. Ca n-am scris doar aia.

pathfinder 12-12-2013 - 14:22

🙂
Scarnavie…:
„Legea are alte bube scarnavie, de exemplu aia unde interzice sa se vorbeasca despre procese in Justitie, cenzura mizerabila.”

Asta ai spus.
Poti detalia? 🙂

urbos 12-12-2013 - 14:30

Citeste despre ce e vorba in legea aia ma necititule, dupa aia o sa poti discuta.
Nu vezi ma paduche in ce hal te prezinti? Recunoaste ca habar n-ai despe ce vorbesti, ca te uiti ca prostu si inghiti ce prinzi dupa ureche, evident plecand urechea doar la ce-ti convine.
Astia sinteti ma gunoaie basiste, va inchinati la Basescu, in rest ZERO. Cum ati putea inghiti altfel, fiecare cacareaza pe care v-o serveste Kioru?

pathfinder 12-12-2013 - 14:33

Boulene.
Vezi ca am postat la 12-12-2013 at 11:18 exact ce prevede legea.
Esti beat sau nu mai stii nici cum te cheama?
Ce tot te zvarcolesti in stanga si in dreapta?

Mircea 12-12-2013 - 14:23

Vaai, vai ce imi vad ochii ? Antonescu, viitorul presedinte al Romaniei antibasiste maninca rahat si va deveni un mincator de rahat ? Uneori gresesti si tu si spui adevarul.

urbos 12-12-2013 - 14:33

Nu vorbi cu pacat vierme basist, ca daca o sa-ti spuna Basescu sa-i sugi poola lui Antonescu, la o eventuala reevaluare, o sa i-o sugi cu aceeasi abnegatie cu care scuipi acuma.

pathfinder 12-12-2013 - 14:45

Nu toata lumea suge la comanda ca tine…

Mircea 12-12-2013 - 13:50

Antonescu cere rediscutarea în Cameră a modificărilor la Codul Penal şi respingerea „superimunităţii”
Mediafax

Ce zice maimutoiul nostru ? Nu iti copiezi fuhrer-ul ?

urbos 12-12-2013 - 13:59

Dementa basista in toata splendoarea. Eu zic una, cretinul o tine p-a lui, vorbeste singur. La fel si rapandula aia rujata.
Cica sa vorbesti normal cu starpiturile astea.

Mircea 12-12-2013 - 14:02

Tu chiar vorbesti normal si cu argumente, cretin micut si furios, sau stirpitura…sau cum vrei tu ca pe mine nu ma lasa educatia sa te copiez.

urbos 12-12-2013 - 14:04

Ce educatie ai tu ma fiu de catea? Ia sa vedem, si matale ai trei doctorate?

Mircea 12-12-2013 - 14:26

Ca sa vezi mai intii trebuie sa descoperi taina scrisului in asemenea lucrari iar tu esti doar doctor in argou (sau pacient).

Mircea 12-12-2013 - 13:53

AGERPRES
Antonescu: Voi propune deputaților PNL ca la reexaminare să respingă modificările interpretabile ale Codului Penal.

E plin de haznale in creierasul lui urbos.

Mircea 12-12-2013 - 13:55

AGERPRES
Crin Antonescu: Trebuie văzut despre ce e vorba în legătură cu acuzațiile de antisemitism la adresa lui Bolcaș.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult