Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Răspunsul lui Iohannis la întrebarea pe cine va vota la Primăria Capitalei

Răspunsul lui Iohannis la întrebarea pe cine va vota la Primăria Capitalei

scris de B.C.R
252 Afisari

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că PSD și PNL au găsit „un candidat bun” pentru Primăria Capitalei, însă nu a răspuns tranșant la întrebarea pe cine ar vota dintre Nicușor Dan și Cătălin Cîrstoiu.

„Păi staţi să îşi anunţe candidatura şi pe urmă discutăm. Vă amintiţi pe cine votaţi acum mai mulţi an şi pe urmă nu s-a mai prezentat. Una peste alta ca să nu fiu foarte evaziv. Cred că coaliţia, până în momentul acesta, a făcut paşi buni şi a găsit un candidat bun”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat pe cine ar vota pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan sau candidatul comun al PSD şi PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, joi, înaintea participării la la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la şefia Primăriei Capitalei, susţinut de Alianţa Dreata Unită formată din USR, Forţa Dreptei şi PMP. Liderii coaliţiei PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au avut un eveniment de prezentare, miercuri la Palatul Parlamentul, a candidatului comun al celor două partide la şefia PMB, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

Susținut în urmă cu patru ani și de PNL, Nicușor Dan a anunțat că vrea să candideze pentru al doilea mandat la Primăria Capitalei, având de această dată suținerea Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-FD).

Managerul Spitalului Universitar București, Cătălin Cîrstoiu, a fost prezentat oficial miercuri drept candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei.

Candidatul comun PSD-PNL pentru prezidențiale – discuție după europarlamentare

Cât privește un candidat comun PSD-PNL la prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a declarat că știe de discuțiile din Coaliție pe acest subiect, însă subiectul trebuie tranșat după europarlamentare.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS