Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Război în PNL. Gruparea Chiliman vs. Antonescu

Război în PNL. Gruparea Chiliman vs. Antonescu

scris de A.H.
4 afisari

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, face deservicii partidului prin atitudinile politice, el arătând, întrebat dacă este necesară excluderea acestuia din PNL, că mai întâi este necesară o discuţie clară, sinceră şi colegială.

„În mod clar, pentru mine, domnul Chiliman greşeşte. Aprecierile pe care le face nu sunt în conformitate cu realitatea. Este regretabil că face astfel de lucruri, mai ales că este un vechi membru al PNL, este şi un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are, care seamănă foarte mult cu cele ale PDL„, a spus Haşotti.

Întrebat dacă se impune excluderea lui Chiliman din PNL, Haşotti a răspuns: „Nu, înainte de toate cred că ar trebui să aibă loc o discuţie foarte clară, sinceră şi colegială şi în funcţie de aceasta şi de ce se va hotărî, de ce angajamente se vor lua, va trebui să tragem concluzii. Nu eu hoărăsc excluderea unui membru important din partid„, a spus Haşotti.

Prima şedinţă a conducerii PNL din acest an, dar şi prima după învestirea Guvernului USL în decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum şi o discuţie în ceea ce priveşte posibilele excluderi din partid, Cătălin Cherecheş fiind primul vizat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult