Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Războiul boarfelor. Micile plăceri ale Elenei Udrea şi Paul&Shark lui Ponta

Războiul boarfelor. Micile plăceri ale Elenei Udrea şi Paul&Shark lui Ponta

scris de Ștefan Constantinescu
3 afisari

 Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, , a vrut să lămurească, marţi, la postul B1 TV, problema hainelor pe care le poartă. Elena Udrea i-a dezvăluit jurnalistului Ion Cristoiu că a intenţionat să vină în platoul emisiunii „Evenimentul zilei” îmbrăcată în rochia care a stârnit atât de mult interes.

Micile plăceri ale Elenei Udrea şi Paul&Shark lui Ponta

Să ştiţi că am vrut să fac o glumă să îmbrac această rochie ce a născut atâtea controverse, atâtea dezbateri, dar m-am gândit totuşi că aş exagera cu gluma, aşa că am abandonat ideea„, a declarat ministrul.

Udrea a motivat pasiunea sa pentru haine ca fiind singura bucurie pe care o are, neavând copii şi nici alte hobbyuri.

E o nebunie întreagă, discutăm despre hainele, rochiile Elenei Udrea, pantofii Elenei Udrea, genţile Elenei Udrea, de ani de zile. (…) Am această bucurie, este printre puţinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colecţionez tablouri, nu colecţionez case, nu mi-am schimbat maşina de nu ştiu când„, a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea si rochia Dolce&Gabbana

Ea a adăugat că a avut bucuria de a purta haine noi şi elegante de pe vremea când locuia cu părinţii săi. „Vreau să vă spun că la fel se întâmpla şi când eram la mama acasă şi, deşi erau vremuri mai dificile şi părinţii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, haine elegante o aveam şi atunci”, a spus Udrea. Rochia Dolce&Gabbana, care costă 900 de euro, “este un cadou din partea soţului”, a clarificat ministrul. „Nu poţi să vorbeşti despre ţinutele unei femei politician în condiţiile în care la un bărbat niciodată nu analizezi asta, adică nu se discută despre ce haine poartă un lider politic bărbat„, a adăugat Elena Udrea, care a precizat că hainele bărbaţilor sunt la preţuri cel puţin egale cu rochiile femeilor politician. 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat, miercuri, pe blogul său, o parodie despre vestimentaţia Elenei Udrea, realizată de Mihai Bendeac şi Delia, după ce ministrul Turismului îl acuzase că poartă zilnic pulovere ce costă 600 de euro bucata.

Preşedintele PSD anunţă că în aceste condiţii se retrage „rapid” din „războiul hainelor pentru că „sigur câştigă doamna Udrea!”.  

Udrea l-a acuzat pe Ponta că ar fi fost „părtaş” la dezinformare,întrucât a fost prezent în emisiunea tv în care s-a discutat despre preţul rochiei ei şi a „tăcut chitic”, pentru că poartă „toată ziua” pulovere Paul&Shark de 600 de euro. Şi s-a referit la liderul PSD numindu-l „Pontănac”.

Replicile Ponta-Udrea au ajuns la capitolul vestimentaţie după ce, timp de mai multe zile, între cei doi s-au formulat acuze mai dure.

Preşedintele PSD afirma luni că Udrea este „substantiv comun pentru şpagă”, spunând că judeţele conduse de către democrat-liberali sunt favorizate la alocarea de fonduri, după ce ministrul Turismului scrisese, sâmbătă, pe blog, că Ponta „l-a dat jos” pe Marian Vanghelie de la conducerea PSD Bucureşti „din invidie, pentru că vrea să fie primul grataragiu politic al ţării”.

Udrea se referea la o acţiune electorală a USL din comuna Tupilaţi, judeţul Neamţ, unde simpatizanţilor li s-au oferit mici şi bere, la acţiune fiind prezenţi şi liderii Crin Antonescu şi Victor Ponta.

7 comentarii

lecaca iulianus 17-08-2011 - 20:34

Ponta sufera de o bola veche, femeile frumoase. Nu ma mir, cand vad ce are in casa…si eu as fugi…

yahoo 17-08-2011 - 20:36

Se simte frustat. fetele ii distrug cariera, minorele!!!

urbos 18-08-2011 - 01:19

Unde dreacu ati vazut replici Ponta-Udrea? A zis Ponta ceva de toalele eczemei de Plescoi? Otreapa prezidentiala se cearta singura.

vasile 18-08-2011 - 09:07

sariti, p(r)ostaci portocalii, nutzika este in pericol ! Latrati, faceti bale portocalii la boturile voastre jegoase … dupa modelul „le-ca-ca …yahoo” !!!

barbu 18-08-2011 - 09:33

pontanacu mai bine se insura cu sarbu la cat de urata este daciana !!!

Parpangh(El) Limitat..mai Condensat, 18-08-2011 - 16:24

In propozitie se pierde firul (ROSU) ,este vorba de boarfe …s-au borfete! S-au ne lasati iarasi in perdeau de fum ! I L U M I N A T I -ne ! manny poola torilor!

Doina 19-08-2011 - 08:34

ACUM INTELEG CINE SCRIE TOATA ZIUA MESAJE IN FAVOAREA E. UDREA SI A PDL-ISTRILOR. SLUGILE, FRATELE VIOLENT SI CUMNATA .
VAD CA MESAJELE INCOMODE AU DISPARUT DE PE ECRAN .
PANA CAND OARE ROMANII MAI SUPORTA ACEST DEZMAT AL FAMILIEI UDREA-COCOS. INBUIBATII ROMANIEI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult