Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Războiul chiulangiilor. Ponta vs Udrea pe bloguri

Războiul chiulangiilor. Ponta vs Udrea pe bloguri

scris de P.C.R.
2 afisari

Elena Udrea este pe primul loc la absenţele din Parlament, scrie miercuri, pe blogul personal, preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Războiul chiulangiilor. Ponta vs Udrea pe bloguri

El a fost acuzat de Udrea, tot pe blog, că este ‘primul chiulangiu al ţării, alături de copreşedintele USL Crin Antonescu’. ‘Pe blogul Dnei Udrea a apărut ieri (n.r. marţi) o postare cu titlul de mai sus, care cuprindea şi următoarea afirmaţie ‘Am votat de mult mai multe ori decât cei doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, primii chiulangii ai ţării’. Ataşez un link către pagina Institutului de Politici Publice, care arată clasamentul absenţilor la Camera Deputaţilor, acolo unde am onoarea să fiu coleg cu d-na Elena Udrea. Veţi constata că d-na Udrea este pe primul loc la absenţe, iar eu pe locul 17. Din păcate, d-na Udrea este un personaj de Caragiale (ca şi d-na Anastase, cea cu voturile ca steagurile lui Pristanda) – curat tupeu şi superficialitate!’, a replicat Ponta pe blog.
El a recomandat, în context, ‘o linie interesantă’ de urmărit pentru cei de la IPP, în timpul acestui protest parlamentar: de văzut câţi din parlamentarii puterii chiar vin la serviciu în această perioadă de protest parlamentar şi câţi vin, de fapt, la vot, transmite Agerpres.  ‘Una din mizele protestului nostru a fost să arătăm şi că majoritatea PDL există doar pe hârtie – în practică, ei îşi trec legile prin metoda Anastase. Şi, în timp ce noi mergem la Parlament, dar refuzăm să participăm la şedinţele de plen, ei nu doar că lipsesc, dar dau vina tot pe noi pentru incapacitatea lor’, a reafirmat liderul USL.
Vicepreşedintele PDL Elena Udrea scrie, pe blogul personal, că ”există reprezentanţi ai USL care încearcă să-şi mascheze chiulul nejustificat din Parlament prin diversiuni” şi atrage atenţia că în perioada în care a fost ministru al Turismului şi apoi al Dezvoltării Regionale şi Turismului, nu a primit indemnizaţia de deputat şi nici alte ”multe” dintre beneficiile care decurg din această postură.  ”Am mai spus-o şi în trecut: spre deosebire de aceşti degrabă rumegători de vorbe goale, ale căror atribute definitorii sunt tupeul, superficialitatea şi prostia, eu nu am făcut bani când am ajuns în politică”, precizează Udrea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult