Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Răzbunarea lui Dragnea a eşuat

Răzbunarea lui Dragnea a eşuat

scris de Misu Andrei
97 Afisari

Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul deschis cu PSD în care fostul lider al partidului contesta alegerea Vioricăi Dăncilă în funcţie de preşedintă a PSD şi cerea dizolvarea formaţiunii. Instanţa a respins, în primă instanţă, solicitarea lui Dragnea, însă fostul şef PSD a contestat decizia la Curtea de Apel. Contestaţia a fost respinsă, marţi, decizia fiind definitivă. 

Contestația formulată de Liviu Dragnea, în calitate de intervenient, privind conducerea PSD, stabilită la Congresul din 29 iunie, a fost respinsă, marți, de judecărtorii de la Curtea de Apel București, decizia fiind una definitivă.

Dosarul înregistrat la Tribunalul București vizează solicitarea PSD de a aproba înregistrarea noii conduceri a partidului, în persoana Vioricăi Dăncilă, în urma Congresului din 29 iunie. În acest dosar, Liviu Dragnea, aflat în spatele gratiilor, a făcut o cerere de intervenție pentru ca modificarea noii șefii să nu fie acceptată de instanță. În faza de fond, Tribunalul a respins cererea lui Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut, însă, apel la această măsură, iar magistrații de la Curtea de Apel au dat sentința definitivă în acest caz.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult