Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria sectorului 6

scris de R. C.P.
22 afisari

Biroul Politic Național al PNL a validat, marți, candidatura lui Răzvan Mironescu la Primăria sectorului 6 al Capitalei, a anunțat copreședintele PNL Vasile Blaga.
razvan mironescu„Am validat un candidat de primar pentru sectorul 6, în persoana dl Răzvan Mironescu, și trei candidaturi pentru funcția de președinte de consiliu județean: la Bistrița — dl Eugen Curteanu, la Neamț — dl Mugur Cozmanciuc, la Timiș — dl Alin Popoviciu”, a spus Blaga într-o conferință de presă.

El a indicat că BPN al PNL a validat marți și trei președinți unici la organizațiile județene Hunedoara, unde conducerea va fi asigurată de Bogdan Țâmpău, Covasna — Codruț Opaiț și Vâlcea — Cristian Buican.

Blaga a precizat că BPN al PNL mai are de validat doi candidați pentru șefia CJ la Iași și la Mureș și un candidat pentru funcția de primar la Târgu Mureș.

Liderul PNL a arătat că BPN a stabilit și target-urile pe care fiecare organizație trebuie să le îndeplinească la alegerile locale. O nouă ședință a BPN va avea loc vineri la Constanța, înainte de Liga Aleșilor Locali, unde vor fi adoptate patru rezoluții.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult