Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Reacţia Alinei Gorghiu după ce Dragnea a luat puterea în PSD

Reacţia Alinei Gorghiu după ce Dragnea a luat puterea în PSD

scris de P.C.R.
13 afisari

„PSD-ul înaintează în această criză în care se află de ceva vreme iar şedinţa de astăzi categoric nu este decât un alt pas în această criză. Şi ceea ce ar trebui să înţeleagă şi Victor Ponta, şi PSD, şi aliaţii domniei sale de la guvernare este că trebuie operată în mod clar o schimbare în fruntea guvernului pentru că România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD. A fost o lovitură pentru Victor Ponta”, spune copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.
gorghiu_PSD se află într-un proces de disoluţie. Pe dreapta lucrurile stau însă complet diferit. Suntem în acest proiect politic de amploare, un proiect solid, care are un singur drum înainte. Că acesta presupune mai devreme sau mai târziu guvernarea, vom vedea”, spune Gorghiu, care admite că PSD încă deţine majoritatea în Parlament.

„Dar vă amintesc că punctual sau conjunctural, am reuşit o majoritate pe două proiecte spun eu importante în Parlament – o dată Strategia Naţională pentru Apărare, a doua oară numirea directorului la Serviciul de Informaţii Externe şi atunci s-a demonstrat că n-a mai funcţionat majoritatea care îl susţine pe Victor Ponta. Nu ştiu dacă discuţiile vor duce la o altfel de majoritate care să susţină moţiunea de cenzură, în mod cert noi vom face toate aceste demersuri pe care o opoziţie coerentă, corectă, trebuie să le facă pentru a ajunge la guvernare”.

„Am spus că Dragnea este singurul lucid şi cel care dă semnale care ar reuşi să transmită mesaje cât de cât coerente în PSD. Nu mi-am pus problema la acel moment că va fi faţa, noua faţă, interimară a PSD-ului”, a explicat Gorghiu o declaraţie mai veche pentru Ştirile TVR.

„(…) Dacă asta e reformă în acest partid, e un semnal foarte prost pentru stânga românească şi pentru electoratul de stânga”, este de părere copreşedintele PNL.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult