Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Reacția președintelui Iohannis la schimbarea conducerii PSD

Reacția președintelui Iohannis la schimbarea conducerii PSD

scris de Misu Andrei
89 afisari

„PSD schimbă fețele, dar nu schimbă năravul”, a fost reacția președintelui Klaus Iohannis la schimbarea de lider, după ședința CEx de aseară, în care Viorica Dăncilă a demisionat, iar Marcel Ciolacu a devenit președinte interimar, până la congresul care urmează să fie organizat în luna februarie.

„PSD nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greșită. PSD este de o bună vreme încoace condus de așa zișii baroni locali, baronii pesediști, și acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri, unii au luat locul altora, deci după părarea mea PSD încă nu a înțeles nimic din aceste înfrângeri electorale și felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informații din interior, îmi arată acolo o totală harababură și o totală rezistență la schimbare. Rămână la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD schimbă fețele dar nu schimbă năravul. PSD rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu dorește să se implice pentru români, ci pentru propriii baroni locali”, a spus Klaus Iohannis, miercuri seară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult