Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Referendum: Bucureştenii-s proşti, doar Băsescu e deştept

Referendum: Bucureştenii-s proşti, doar Băsescu e deştept

scris de M.A.
11 afisari

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la o conferinţă organizată de „Ziarul Financiar”, că nu este nevoie de realizarea unui referendum în Bucureşti, precizând că s-a exagerat, că Parlamentul este cel care decide dacă se desfiinţează sectoarele Capitalei şi că bucureştenii nu ştiu despre ce e vorba.

Doar Basescu e destept (foto presidency.ro)

Doar Basescu e destept (foto: presidency.ro)

Şeful statului a spus că a remarcat „zbaterea” de la Bucureşti în problema reorganizării administrative, inclusiv legată de organizarea unui referendum. „Nu este nevoie de referendum aici, Parlamentul hotărăşte dacă se desfiinţează sectoarele Bucureştiului”, a spus Băsescu, citat de Mediafax. El a menţionat că este posibil ca cetăţenii să nu fie mulţumiţi de o astfel de decizie, dorind să aibă primar de sector. „Dar cetăţenii nu ştiu ce este în spatele primarului de sector”, a spus preşedintele la conferinţa organizată de Ziarul Financiar.

Băsescu a menţionat că oraşul are şapte bugete şi şapte consilii, existând reprezentanţii din toate partidele în spatele acestora. El a menţionat că în aceste condiţii, este nevoie de multe compromisuri pentru a se lua o hotărâre de consiliu. Preşedintele a menţionat că, în actuala organizare, trebuie satisfăcuţi şi „cel care vinde panseluţe„, şi „cel care vinde lalele„, dar şi „cel care vinde ceasuri„, pentru că toţi aceştia au reprezentanţi în consilii.

„Clasa politică trebuie să aibă curaj şi voinţă să renunţe la interese. Pentru că în Bucureşti fiecare partid important are câte doi primari, nu poţi să reunifici Bucureştiul. Partidele sunt în plasa acestor primari şi a consiliilor lor”, a mai spus Băsescu.

10 comentarii

T.B. 19-05-2011 - 15:01

Va dau eu „descentralizare” peste ochi, va unific io pe toti! Hää hä hähää

Ciu Huhu 19-05-2011 - 15:44

Basescu acum a fost informat ca 80% din bucuresteni se impotrivesc desfintarii sectoarelor capitalei, ei stiu ca E. Udrea vrea sa inhate miliardele de euro ale sectoarelor!

Rusu 19-05-2011 - 18:34

N-ai fost la munca astazi?.Putoare ordinara!.Stai si freci menta pe forumuri,dar la munca ioc.Ma putoare,tu critici pe altii mai,mai intretinutule,mai parazit social ce esti!

geek-a-contra 19-05-2011 - 18:40

am un curiozite: ce te freaca pe tine grija cit sta pe net unu’ sau altu’? acu’, pe ce punem pariu ca daca l-au pupa in bas pe basu’ nu te-ai freca nici o grija?

Ciu Huhu 19-05-2011 - 19:19

Rusule lichea securista portocalie-basista-pedelista diversionista, pentru ca tu esti o putoare ordinara, un parazit, slugoi al UNEI JAVRE ORDINARE, crezi ca toti sint ca tine!

Ciu Huhu 19-05-2011 - 19:44

Acesta-i adevarul: 80% dintre bucuresteni se impotrivesc desfintarii sectoarelor Capitalei [pentru ca ei stiu ca E. Udrea vrea sa inhate miliardele de euro ale sectoarelor!

michael 19-05-2011 - 18:50

da e adevarat,romanii sint timpiti ii cred pe cei carei-au adus la sapa de lemn ,inca nu s-au deswteptat ca statul nu poate sa le dea la nesfirsit daca n-are de unde
duceti-vqa sa munciti in fabricile pe care bombo si motocicleanu le-au dat la fiare vechi

digital 19-05-2011 - 18:57

lasa ma,maikale ca facut base cu boc in sapte ani numa fabricute si uzinute,da sa vezi de maine maikale ce cresc astea,ca numa tre sa le uzi cu stropitoarea si creeesc….!
impuschate cu cartuse de manevra..sa prinzi ceva adrenalina,ca e trendy-flendy!

urbos 19-05-2011 - 23:26

Viermele „maical” iese dintre hemoroizii vineti ai Betivului de la Cotroceni sa imprastie indicatiile de la partid.
Pst, labagiule, o sa va dam foc. Acu fii vesel.

Didos 20-05-2011 - 17:33

O sa radeti ,dar asa este ! L-a intrebat cineva pe Basescu cum si-a dat casa singur in mijlocul targului ? Asa ca, inca odata, asa este!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult