Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Presedintele are un salariu de 6.702 de lei

Presedintele are un salariu de 6.702 de lei

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Administratia Prezidentiala achita din bugetul sau o indemnizatie lunara neta de 5.688 lei Regelui Mihai, lui Ion Iliescu si Emil Constantinescu, conform prevederilor legii privind unele drepturi acordate fostilor sefi de stat.

 

 

Alaturi de cei trei, primesc un salariu net de 2.570 lei un consilier gradatie 4 si 934 lei pentru cate un secretar de cabinet gradatie 4, al fiecaruia dintre cei trei, aceste informatii fiind publicate miercuri pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Conform acestuia, presedintele Traian Basescu are un salariu net de 6.702 lei, consilierii prezidentiali sunt remunerati cu 5.361 lei lunar, iar consilierii de stat cu 4.693 lei, exceptie facand Ion Oprisor care primeste 5.030 lei. consilierii de stat au 4.693 lei net lunar, directorii de cabinet in jur de 4.500, functie de gradatie, iar un referent castiga intre 1.500 si 1.100 lei.

Cititi aici documentul!

0 comentariu

CALUGARUL 08-03-2010 - 12:12

… A venit pe scena Orscarului az’-noapte, a spus cine este cistigatorul in doua cuvinte si a parasit scena. Am inteles din ce a spus vocea care-l anunta ca va veni pe scena ca el este si directorul Oscarului. Oricum, cameron a ramas cu buza uNflata, ca fosta lui soatza a luat Oscarul cu un film facut cu fonduri infime. Academia a ramas astfel un loc al artei si nu al superproductiilor pe care le uiti in citeva zile dupa ce le-ai vizionat. Interesante Red Carpet-ul d epe E channel si After Show, adica, emisiunile care nu se vad pe celelalte canale dar care prezinta aparitia actorilor spre sala Academiei si petrecerea de dupa inchiderea show-lui. O lume nebuna, nebuna, nebuna. … Gestul Sandrei fata de Meryl a fost o mojiciei a acestei actrite care mie nu mi-a placut niciodata. Meryl a asteptat-o pe Sandra sa o imbratiseze, dupa ce aceasta sa dus catre ea, numai ca, intr-o fractiune de secunda Sandra s-a razgindit lasindu-o pe Meryl cu buza umflata, iar ea s-a dus pe scena sa-si ia statuia. ,,Mari actrite” ? Pe dracu; niste tzatze de duzina.

CALUGARUL 08-03-2010 - 12:33

George, impreuna cu IV-ul lui hormonal imbracata intr-o superba roche rosie, a ramas linistit in scaunelul lui din primul rind al spectatorilor de la Academia de azi-noapte. Timid, sfios, fara chef, cel ami cur tat aGtor al Hollywoodului nu a satisfacut deloc imensele asteptari ale organizatorilor editiei de anul acesta al Oscarului. era vadit ca gagiul se simtea rusinat pentru pantera tinara pe care si-a tras-o ca sa-si imbunatateasca grupa sangvina si sa ramina, daca se poate, tinar pe vecie ! … Academia a avut si un moment interesant, cind, pe scena au fos tinvitati actorii care au jucat direct cu nominalizatii. Pentru George a aparut pe scena si a vorbit, cea care a jucat cu el in ultimul film, film realizat in orasul in care sclavagesc io ! Gagica a fost nemaipomenita si a reusit cu un sharm si cu o finete extraordinara sa ne transmita mesajul ca intre ei n-au fost numai scene ci muuult, mult mai mult, si ca lui Georgica ,,dragostea matura” ii da mult mai multe satisfactii decit calaritul unei caprioare. In timp ce ea vorbrea, Georgica, lasind-o pe hormonala sa doctorie in spate, aproape ca s eurcas ein picioare ca sa auda si mai bine ce spunea colega lui de film. E si normal, dom’le. Film, film, dar saruturile, scenele de dragoste, pipaielile, toate kestiile-astea, nu au cum sa nu lase urma, mai ales ca femeia asta e si o tipa cu o personalitate nemaipomenita. Nu-l vad pe Clooney cu iapa asta a lui mai mult de un an ! Deja in culise birfa merge spre acest fagas.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult