Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Regele Mihai s-a intalnit cu Regele Juan Carlos I

Regele Mihai s-a intalnit cu Regele Juan Carlos I

scris de Ziua Veche
1 afisari

Majestatile Lor Regele Mihai si Regina Ana au fost primite, luni 5 aprilie,  la Palatul Zarzuela din Madrid de Majestatile Lor Regele Juan Carlos I si Regina Sofia ai Spaniei.La intalnire au luat parte Altetle Lor Regale Principesa Mosenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei si Altetle Lor Regale Principele Felipe si Principesa Letita.Potrivit unui comunicat primit din partea Casei Regale, “in cursul vizitei de trei zile din Spania, Familia Regala a Romaniei a luat parte la slujba de Inviere din Plaza de Colon din Madrid, oficiata de Presfintia Sa Timotei, Episcopul roman ortodox al Spaniei si Portugaliei.
Majestatea Sa Regele a vizitat Centrul Superior de Studii de Aparare Natonala unde a fost primit de dl amiral Rafael Sanchez-Barriga Fernandez, directorul Centrului. Regele a fost insotit de Alteta Sa Regala Principele Radu, colonel (r) in Armata Romaniei. La vizita a fost prezent adna Maria Ligor, ambasadorul Romaniei in Spania, precum si atasatul militar roman.
Regele Mihai si Regina Ana, Principesa Mosenitoare si Principele Radu au fost oaspetii Episcopului Timotei, la resedinta episcopala si oaspetii Ambasadei Romaniei, la o recepte oferita in onoarea Majestatii Sale la Resdinta Romaniei.”

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult