Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE – Remanierea Guvernului Grindeanu. Cine sunt noii miniştrii

UPDATE – Remanierea Guvernului Grindeanu. Cine sunt noii miniştrii

scris de G. D.
17 afisari

UPDATE – Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, miercuri, votarea în unanimitate de către CExN al PSD a propunerilor de miniştri pe care le-a făcut: Tudorel Toader la Justiţie, Alexandru Petrescu – Mediul de Afaceri, Rovana Plumb – Fonduri Europene şi Mihai Tudose – Economie. Grindeanu a precizat că schimbarea de la Ministerul Fondurilor Europene este dată de faptul că PSD consideră prioritar acest domeniu.

Grindeanu a precizat că, în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, au fost votate în unanimitate cele patru propuneri de miniştri la care a ajuns în urma discuţiilor cu persoanele pe care le viza şi ”consultările zilnice, dacă nu mai des, cu conducerea partidului”.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat miercuri lista noilor nominalizări pentru portofoliile Justiție, Fonduri Europene, Economie și Mediul de Afaceri.

Foto: INquam PHotos / George Călin

Astfel, s-a validat nominalizarea lui Tudorel Toader pentru funcția de ministru al Justiției, rămasă vacantă în urma demisiei lui Florin Iordache și ocupată interimar de Ana Birchall.

Forul de conducere social-democrat a mai aprobat nominalizarea Rovanei Plumb pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene. Mihai Tudose este nominalizat pentru funcția de ministru al Economiei, iar Alexandru Petrescu pentru cea a ministrului pentru Mediu de Afaceri, funcție rămasă vacantă în urma demisiei lui Florin Jianu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS