Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Update: Candidatura lui Remus Cernea respinsa iarasi

Update: Candidatura lui Remus Cernea respinsa iarasi

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

UPDATE 12.20Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) a respins marti candidatura independentului Remus Cernea pentru un fotoliu de deputat in Colegiul 19. Purtatorul de cuvant al BEM, Iulian Ivan, a precizat pentru Agerpres ca Remus Cernea nu a respectat nicio conditie de inscriere.


“El nu a avut depusa la dosar nici lista de sustinatori, nici taxa de depozit de 3.000 lei drept garantie pentru participarea la alegeri si nici nu face parte dintr-un partid cu reprezentare parlamentara”, a explicat Ivan. Cernea s-a inscris, in cursa electorala din 25 aprilie, duminica seara, putin inainte de expirarea termenului de inscriere. In Colegiul 19, mandatul de deputat este disputat de Teo Trandafir, sustinuta de PDL, si Liliana Minca sustinuta de PC, PSD si PNL. Fotoliul de deputat devenit vacant dupa ce fostul presedinte al conservatorilor Daniela Popa a demisionat pentru a ocupa o functie in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

————

Pe langa Teo Trandafir si Liliana Minca s-a inscris si Remus Cernea in cursa electorala pentru locul de deputat din colegiul 19, sectorul 4 Bucuresti. Candidatura lui Remus Cernea va fi respinsa deoarece conform legii la alegerile partiale nu pot participa decat candidatii sustinuti de un partid parlamentar. Remus Cernea a mai incercat o data sa participe la alegeri partiale, fiind exclus din cursa electorala. Activist social in numele umanismului, Remus Cernea s-a lansat in politica prin candidatura la presedintia Romaniei din cursul anului 2009.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult