Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Reorganizarea Ministerelor trebuie sa fie gata intr-o saptamana

Reorganizarea Ministerelor trebuie sa fie gata intr-o saptamana

scris de Ziua Veche
3 afisari

Premierul Emil Boc le-a cerut tuturor ministrilor ca, in maximum o saptamana, sa prezinte o schema de reorganizare a institutiei pe care o conduc, care sa includa un numar scazut de secretari de stat si agentii aflate in coordonare, dar si o reducere cu 25% a numarului de angajati in fiecare Minister.


Solicitarea a fost adresata in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat pentru Mediafax surse oficiale. Noile scheme de organizare a Ministerelor urmeaza sa fie prezentate de fiecare ministru in parte in urmatoarea sedinta de Guvern, programata saptamana viitoare.

0 comentariu

Pribeagul 08-03-2010 - 17:34

uita-te la ei si vezi cum alesii, in loc sa faca lucrurile pentru care au fost trimisi in Parlament, jucindu-se de-a v-ati ascunsalea, isi bat joc de alegatori.

Mai nenorocitilor, tineti minte, v-am trimis in Parlament sa:
– reformati statul, adica sa faceti un stat functional, eficient; sa faceti ordine in folosirea resurselor statului, in veniturile si cheltuielile bugetului. Nu vedeti ca sunteti pe cale sa aduceti Romania la sapa de lemn!?
– sa terminati cu bilciul asta pe care-l creeaza partidele. Avem nevoie de 2 partide parlamentare, unul la putere, alt-un opzitie. Cind cel de la putere face prostii, raspunde prin pierderea alegerilor si trece-n opozitie, sa-i vin amintea la cap.
– sa se tremine cu cheltuielile exorbitante pricinuite de alegeri, pe care, nu stiu daca va dati seama, dar le suportam tot noi, amarastenii;
– sa se termine cu aceasta mizerie si degradare numita cumpararea voturilor;
– sa va ocupati de stabilitatea legislativa, ca ne-ati aiurit; vine un nom ministru, schimba legislatia. Asa credeti voi ca faceti treaba!?
– si mai terminati odata cu schimbarea cadrelor. Fixati-va nomenclatura care preia puterea – ca tot nomenclatura e, oricit v-ati ascunde dupa termeni, ipocritilor! -, si cu asta basta, la treaba!?

Ce vreti voi sa faceti, de fapt? Sa ne aiuriti de tot!? Mai lasati-ne-n pace! Mars la treaba, gunoaielor!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult