Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Reprezentare la Consiliului European: Băsescu ar putea fi suspendat

Reprezentare la Consiliului European: Băsescu ar putea fi suspendat

scris de M.A.
20 afisari

Deşi nu îşi doreşte să se ajungă aici, Traian Băsescu ar putea fi suspendat, dacă refuză să ţină seama de decizia Parlamentului în cazul reprezentării la Consiliul European, a declarat Victor Ponta.

basescu agerpres„Eu nu-mi doresc acest scenariu, dar nici nu-l exclud”, a spus Ponta, întrebat la Realitatea TV despre posibilitatea de a se cere suspendarea preşedintelui dacă nu acceptă eventualul mandat pe care Parlamentul îl va da prim-ministrului pentru a reprezenta România la Bruxelles pe 28 iunie.

„România are un singur loc (la Consiliul European – n.r.), toate ţările au un singur loc. E decizia din 2012, nimeni nu mai merge în echipă de doi. Acolo la masă sunt 24 de prim-miniştri şi trei preşedinţi, preşedintele Franţei, preşedintele Ciprului şi România, până acum. Deocamdată. Până să merg eu la Bruxelles, vine Bruxelles-ul la Bucureşti, preşedintele Comisiei Europene, domnul Barroso, plus 11 prim-miniştri”, a mai spus Victor Ponta, transmite Agerpres.

El a subliniat că pe 12 iunie, după alegerile locale, se va adresa Parlamentului pe acest subiect, urmând să prezinte o informare cu privire la agenda Consiliului European. „Eu pe 12 iunie, după alegeri, voi merge în Parlamentul României şi voi prezenta Parlamentului României o informare despre subiectele aflate pe agenda summitului din 28 iunie. (…) Voi spune şi voi reda Parlamentului ceea ce nu am mai avut în ultimul timp, şi anume dreptul de a fi informat şi de a da un mandat celui care reprezintă la Bruxelles România. Poate să reprezinte la Bruxelles şi preşedintele României şi premierul, important este, însă, ceea ce este pe agendă. Eu nu am contestat niciodată şi nu voi contesta niciodată dreptul preşedintelui”, a explicat şeful Executivului.

1 comentariu

ROBERT HORVATH CINEAST SUA 02-06-2012 - 07:29

SENZATIONAL SI TERMINAL : COMPANIA CANADIANA ANGAJATA SA RECUPEREZE BANII DICTATORULUI DECLARA AZI IN 2012 ” RETINETI-L PE DAN VOICULESCU ! BANII LUI CEAUSESCU APARTIN POPORULUI ROMAN !

Am contactat in aceste zile compania canadiana angajata dupa inpuscarea
lui Ceausescu sa rezolve misterul banilor furati de Ceausescu. Raspunsul a venit surprinzator de clar.
VOICULESCU A FURAT BANII LUI CEAUSESCU !
Nu au aparut noi documene sau noi martori. STAM LA DISPOZITIA STATULUI ROMAN PENTRU A RECUPERA BANII CEAUSESCU. ASISTAM LA CEA MAI MARE FRAUDA FINANCIARA DIN ISTORIA MODERNA !
Banii Crescent si conturile lui Ceausescu reprezinta in jur 4-5 miliarde dolari !

Firma de contabilitate juridica PEAT MARWICK THORNE din Toronto si firma de avocatura GOWLING, STRATHY & HENDERSON au fost angajate, la data de 12 martie 1990, de catre Ministerul Justitiei, in numele Guvernului Romaniei, sa depisteze conturile secrete ale Securitatii si ale familiei Ceausescu, in care se banuia ca se afla peste 1miliard de dolari. Cercetarile detectivilor canadieni s-au blocat, asa cum am mai spus, la firma CRESCENT si la personajul ei cheie, Dan Voiculescu. In data de 8 mai 1990, canadienii au efectuat un raport, in care au subliniat ca au documente care atesta ca firma CRESCENT a fost a lui Nicolae Ceausescu si au propus o serie de masuri juridice, menite sa depisteze toate conturile manuite de Dan Voiculescu, de la bancile din strainatate si din tara. Cand ancheta PMT a ajuns la acest punct, Guvernul lui Iliescu nu a mai platit nici un dolar, blocand investigatiile la toate nivelele. Nimeni nu a avut acces la documentele oficiale ale serviciilor secrete romanesti sau la BRCE. Justitia lui Iliescu nu a miscat nici un deget pentru a soma, printr-o hotarare judecatoreasca, bancile straine unde CRESCENT avea o sumedenie de conturi valutare, cu toate ca unele banci din Elvetia au confirmat oficial existenta unor conturi ale lui Ceausescu. Dan Voiculescu a devenit intangibil si nimeni nu l-a mai deranjat cu asemenea probleme pana in ziua de azi, cand stapaneste o incredibila avere. Prezentam in continuare masurile de recuperare a banilor CRESCENT, propuse de PMT prin “PROIECT 13 CRESCENT”, care au culminat cu dispozitia: “RETINETI-L PE DAN VOICULESCU!”. Insa nimeni nu l-a retinut sau arestat. Autorii loviturii de stat, cei care l-au asasinat practic pe Ceausescu, au musamalizat toate cercetarile canadienilor, iar banii furati poporului roman au fost deturnati in stil mafiot, ajungand in conturile unor personaje de prim rang ale regimului actual.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult