Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Restructurare la PNL: Stroe a ramas cu cinci secretare din sase

Restructurare la PNL: Stroe a ramas cu cinci secretare din sase

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Echipa lui Crin Antonescu inca se impiedica in sediul central al partidului de oamenii de incredere ai fostului lider, desi Calin Popescu Tariceanu nu mai este presedinte al liberalilor din martie anul trecut. Pana acum s-au incercat diverse metode pentru a scapa de aceste persoane si ultima inventie pare sa fi dat rezultate. Dand vina pe criza si pe situatia financiara precara a PNL, secretarul general a mai taiat cateva posturi. Conform unor documente obtinute de ziuaveche.ro, liberalii au luat aceasta masura inca din februarie. Prin Ordinul nr.4 din 13 ianuarie secretarul general al liberalilor decide desfiintarea a noua posturi incepand cu data de 1 februarie. (vezi facsimil)


 

 

Contactat telefonic de reporterul ziuaveche.ro, Radu Stroe s-a scuzat in prima instanta ca nu cunoaste subiectul in detaliu, desi documentul emis pe data de 13 ianuarie 2010 poarta semnatura sa in original, insa ne-a cerut totusi sa ii spunem motivul pentru care l-am deranjat mai ales ca era in timpul audientelor. „Noi chiar de anul trecut am ajuns la 18 oameni”, ne-a comunicat secretarul general. Insa in momentul in care i-am solicitat sa ne spuna cati angajati avea PNL pana sa se ajunga la acest numar, Stroe s-a scuzat ca nu cunoaste subiectul: „Nu ma ocup eu de asta. Avem aparatul nostru. Daca doriti date concrete o sa va rog sa va adresati secretarului general adunct, Ion Brad, care raspunde de patrimoniu si personal”. Numai ca Brad nu a raspuns si solicitarilor reporterilor ziuaveche.ro, fiind foarte ocupat in aceasta perioada avand in vedere faptul ca „a ajuns sa inventarieze pana si obiectele aduse de acasa de personalul angajat pentru folosinta proprie”, dupa cum ne-au marturisit surse din partid. Secretarul general adjunct nu pare a fi lovit de criza, motivul declarat al ultimelor restructurari, avand in vedere ca are in departamentul sau vreo cinci angajate care se ocupa de contabilitatea partidului si inventarierea bunurilor de la partid.

 

Datorii la PNL sector 1

 

Secretarul general al PNL a invocat situatia financiara si previziunile privind bugetul liberalilor pe 2010 si a considerat ca acestea sunt motive suficiente ca secretariatul general sa-si restranga activitatea. Si daca pana acum Stroe avea sase secretare, acum acesta a ramas numai cu cinci (sic!). Surse din partid au sustinut ca, intre timp au fost facute totusi unele angajari la PNL, oamenii fiind recomandati de liberalii de la sectorul 1, carora Stroe le este dator pentru ca l-au sustinut in campania electorala din ianuarie pentru castigarea unui mandat de parlamentar in Colegiul 1. Pentru unii liberali a ramas un mister si faptul ca, ofertata la scena deschisa de Crin Antonescu pentru a ocupa postul de purtator de cuvant al PNL, deputatul Alina Gorghiu nu a mai fost „unsa” in aceasta functie. Nimeni nu vrea sa sufle oficial nici o vorba despre acest lucru. Sursele noastre ne-au declarat ca Ioana Costescu, acum sefa Departamentul de comunicare al PNL, si-a dorit la un moment dat sa fie purtatorul de cuvant al partidului. In cele din urma, partidul a decis sa se renunte la aceasta functie pentru a nu se supara nimeni.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult