Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Revocarea lui Geoana il loveste pe Berceanu

Revocarea lui Geoana il loveste pe Berceanu

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Majoritatea PSD-PNL din conducerea Senatului a raspuns cererii de revocare a sefului acestei institutii, Mircea Geoana, cu o propunere de ancheta parlamentara a ministrului PDL Radu Berceanu.

Senatorii PDL au cerut, in sedinta Biroului Permanent (BP) de marti, introducerea pe ordinea de zi a ceririi de revocare a presedintelui Senatului Mircea Geoana, insa propunerea a fost respinsa, printr-un vot de sapte “impotriva” si “sase” pentru. In tabara puterii sunt democrat liberalii Anca Boagiu, Alexandru Peres, Gheorghe David, Orest Onofrei, Constantin Dumitru si udemeristul Verestoy Attila, iar in cea a opozitiei – social-democratii Mircea Geoana, Doina Silistru, Ioan Chelaru, Dan Voiculescu (PC) si liberalii Teodor Melescanu, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu. ” Este Razboiul Stelelor, episodul II”, a tinut sa remarce Geoana. In schimb, membrii BP au decis constituirea unei Comisii de ancheta privind activitatea Ministerului Transporturilor, demers ce va trebui insa validat de plen pentru a se materializa. Comisia a fost solicitata de senatorul PSD Sorin Bota si vizeaza investigarea conditiilor in care au fost incheiate contractele de catre Ministerul Transporturilor din 2004 pana in prezent. Practic, ar urma sa fie investigat modul in care s-au incheiat si modificat contractele pentru Autostrada Transilvania, pentru tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, pentru o serie de lucrari de modernizare si reabilitare a unor drumuri nationale, precum si cauzele pentru care nu s-au demarat lucrarile la tronsonul de autostrada Deva-Orastie. Pesedistul Bota a solicitat extinderea investigatiilor si asupra activitatii Directiei de Finantari Externe din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, precum si asupra departamentelor din cadrul CNADNR care se ocupa de absorbtia fondurilor europene. Din 2004 s-au succedat la Transporturi Gheorghe Dobre (2004-2006), Radu Berceanu (2006-2007), Ludovic Orban (2007-2008) si, iarasi, Radu Berceanu (2008-prezent).

1 comentariu

Nellu 26-02-2010 - 20:23

„””Am talent fermecător/ Şi sunt şmeker până mor/ Am şcoala în haladeală/ Bag orice puştoai­că-n boală/ Sunt frumos şi am talent/ Mai ceva ca-n Occident/ Sunt un prinţ la pa­tru ace/ După moda lui Versace/ Am ta­lent şi sunt versat/ Sunt o bombă de bă­iat”! Aşa se autodefineşte orice „haladit” care se „respectă”. Aţi ghicit! E Cocalarul. Care, dacă nu-i şi fudul, nu e cocalar des­tul. E pă trend. E pă sistem. Are de toate: bani, duş­mani, „hăini” dă firmă, „două celulare şi-un pistol (cu apă) la cingă­toa­re”, are „lanţe şi ghiule”. Şi nu ştie să facă altceva decât să se laude. Cu ce n-are. „Pum­nii lui minte nu are.” Însă vrea să se dea mare. Adună banii cu făra­şul şi-i face evantai, şi-i pune la brâu, îi în­şiră pe sal­tea sau pe podea. Dacă îi soco­teşti pe toţi, nu-ţi ies mai mult de vreo treij’ de mili­oa­ne. Cocalaru’ mic îi şuteşte lu’ tac’su banii din şifonier, se po­zează cu ei, ca să vadă lumea că e jmeker. Cocalaru’ ma­re face şedinţă foto în parcare. De obicei, cu maşinile altora. Cocala­ru’ mic se dă ma­re. Cocalaru’ mare se dă şi mai mare. „Care, mă, io care nu mă face pă mine un ­milion?! Păi, io, care câştig fără număr, care mă duce pă mine mintea să fac jme­kerii! Că întorc banii cu lopata. Fac bani cu dexteritatea!” Cam asta-i mentalitatea””

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult