Acasa Actualitate-InternaPolitica interna REVOLUȚIE! Alegerile vor fi CONTESTATE la CCR și vor fi INVALIDATE

REVOLUȚIE! Alegerile vor fi CONTESTATE la CCR și vor fi INVALIDATE

scris de Z.V.
16 afisari

La cum merg lucrurile prezenta va depasi 60% iar voturile din Diaspora vor da din nou presedintele. Foarte probabil rezultatul va fi atat de strans incat devine previzibila contestarea alegerilor la Curtea Constitutionala. Daca se dovedeste ca numarul celor care voiau dar n-au reusit sa voteze este mai mare decat diferenta dintre candidati, Curtea poate invalida alegerile.

REVOLUȚIE! Alegerile vor fi CONTESTATE

REVOLUȚIE! Alegerile vor fi CONTESTATE

Jurnalistul Moise Guran consideră că președintele României va fi dat, pentru a doua oară la rând, de voturile românilor din străinătate. După ce a văzut mobilizarea fără precedent a românilor din străinătate, Guran face un scenariu șocant: alegerile vor fi contestate la CCR și vor fi invalidate.

”Extraordinar! S-a trezit Uriasul adormit! E o stare de spirit in aer… zici ca e Revolutie. Fiecare vot conteaza, si din tara si din strainatate!

ACL cere Ordonanta de Urgenta pentru prelungirea orei de votare. Tehnic se poate, dar tehnic de doua saptamani se putea. Problema este ca nu se vrea.”, scrie Guran.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult