Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Rezultate alegeri 2012. USL a câştigat la Oltchim

Rezultate alegeri 2012. USL a câştigat la Oltchim

scris de M.A.
5 afisari

Rezultate alegeri 2012. USL a câştigat la Oltchim. Candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud, care include şi combinatul Oltchim, liderul PNŢ-CD, Aurelian Pavelescu, a pierdut în faţa contracandidatului său, Constantin Rădulescu, reprezentantul USL.

Rezultate alegeri 2012. USL a câştigat la Oltchim

Astfel, potrivit datelor parţiale ale BEJ Vâlcea, Constantin Rădulescu şi-a adjudecat colegiul pentru Camera Deputaţilor cu 66,6% din voturi în timp ce Aurelian Pavelescu a obţinut doar 16,5%.

“Era normal, spun eu, acest scor. Sancţionarea politicii economice greşite a celor de la PDL din ultimii ani era cunoscută încă de la alegerile locale din vară. Eu îi asigur pe vâlceni că votul de duminică nu mă va schimba, deşi sunt tânăr asta nu înseamnă că nu am suficientă maturitate pentru a înţelege şi pentru a învăţa lucruri noi şi care sunt în folosul cetăţeanului. Victoria de duminică nu este a mea, este victoria cetăţenilor din Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud”, a declarat, citat de Agerpres, Constantin Rădulescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult