Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Roșia Montanǎ. Antonescu mai convins sǎ voteze ȋmpotrivǎ

Roșia Montanǎ. Antonescu mai convins sǎ voteze ȋmpotrivǎ

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, ȋn seara de joi, 12 septembrie, că va vota împotriva proiectului de lege privind Roşia Montană.

Roșia Montanǎ. Antonescu mai convins sǎ voteze ȋmpotrivǎ

”Eu votez împotriva proiectului de lege privind Roşia Montană şi convingerea mea să votez împotrivă a crescut, din păcate, în ultimele zile, din aceste discuţii, ceea ce nu înseamnă, în general, că nu am încredere în Guvernul României”, a precizat liderul liberalilor la Realitatea Tv. Conform Agerpres, Crin Antonescu a criticat poziţia şi declaraţiile liderilor social-democraţilor pe această temă opinând că doresc să ”paseze o responsabilitate”.

„Nu putem noi, în Parlament, să înlocuim verdictul dat de nişte specialişti pentru acest proiect. Singura mea şansă ca om politic este să am încredere în Guvernul meu, să-mi spună – eu am făcut aceste evaluări, mediul este perfect Ok, condiţiile financiare sunt Ok, cele de extracţie, consecinţele sunt Ok, e bun de votat. Atunci aş gândi, având în încredere în Guvern, hai să facem industrie. Dar, dacă propriul meu Guvern vine şi spune – ca prim-ministru îi dau drumul, dar ca deputat nu o votez, ca ministru al Mediului îi dau drumul, dar ca deputat mă mai gândesc… nu aveţi sentimentul că ţi se pasează o responsabilitate”, a întrebat retoric Antonescu făcând aluzie la declaraţiile unor miniştri ai PSD şi ale premierului Ponta referitoare la votul din Parlament pe proiectul Roşia Montană.

3 comentarii

MalVerde 13-09-2013 - 13:26

Am sa-l rog pe domnul Antonescu sa decline verbul „a nationaliza” la indicativ prezent pe o hirtiutza si sa o trimita la RMGC.

oprean ioan 13-09-2013 - 14:56

Dle Antonesc,
Verbul a asuma este verb reflexiv. Poate incercati sa-l folositi corect.

UnUL 13-09-2013 - 16:52

Domnule Oprean, sper că nu îi cereți lui Antenescu să mânuiască corect limba română . Intelectul și cultura lui nu îi permit așa ceva. CRIN, acest GUNOI UMAN, este un INDIVID GĂUNOS, MĂRGINIT ȘI CU O CULTURĂ „LA PICIORUL BROAȘTEI” : NU ȘTIE NICIO LIMBĂ STRĂINĂ, BA ÎȘI VORBEȘTE GREȘIT CHIAR PROPRIA LIMBĂ – după cele două minunate forme de plural „SERVICIURI” și „OMIDE” (la fel de aiuristice ca „succesurile” Ebei, dar – nu se știe de ce – mult mai puțin mediatizate !), dovedește că nu știe conjuga verbele („această formulare, noi nu o ÎNGHITEM”), că nu are proprietatea termenilor (habar nu are ce înseamnă „anecdotic”, afirmând că, „simplu şi anecdotic” ??!!, dar nu direct, Occidentul i-a cerut punerea înapoi în funcţie a lui Traian Băsescu, etc., etc.); iar mai recent dovedește că nu știe nici să facă corect acordurile, spunând : „Doamna Pivniceru e un om pe care am susținut-o (Acordul corect trebuia facut cu om, nu cu doamna Pivniceru : „Doamna Pivniceru e un om pe carte l-am susținut”)! – DAR ARE PRETENȚII DISPROPORȚIONATE CU PROPRIA NULITATE INTELECTUALĂ.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult