Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare. Dragnea se opune

Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare. Dragnea se opune

scris de A.A.
4 afisari

Figuri marcante din cadrul PSD cer retragerea de la guvernare. Printre acestea și vicepreşedintele partidului, Robert Negoiță, care susține că, după votul de duminică, ar trebui să se dea ocazia echipei lui Klaus Iohannis să vină să guverneze.

Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare.

Robert Negoiţă cere retragerea PSD de la guvernare.

“Poporul nu greşeşte niciodată. Poporul a ales într-o proporţie covârşitoare. Cred că este o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în lateral, dacă nu chiar în spate şi, da, de prea multe ori şi eu, şi noi cu toţii am simţit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei domnului Iohannis să vină să guverneze în speranţa, eu sper sincer, că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii. În consecinţă, cred că nu mai trebuie să ţinem de această guvernare, ci dimpotrivă”, a spus Negoiţă.

El a subliniat că aceasta este părerea sa.

Răspunsul oficial al conducerii PSD nu a întârziat să apară. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu majoritatea colegilor din ţară, iar opinia generală este ca PSD să nu iasă de la guvernare.

”Facem Comitet executiv naţional zilele acestea. Astăzi după-amiază ne consultăm. Am vorbit cu majoritatea colegilor din ţară şi opinia generaşă este să nu ieşim de la guvernare şi să ne întâlnim cât de curând să analizăm situaţia. Îi rog pe colegii din ţară ca în această seară să se întâlnească cu activul de partid şi să discute. Mâine sau poimâine facem Comitet executiv şi acolo facem planul”, a afirmat Liviu Dragnea, la intrarea în sediul PSD.

El a mai spus că le-a cerut şi le cere în continuare colegilor săi ”să stea calmi”.

”Le-am cerut şi le cer tuturor colegilor mei să stea calmi pentru că partidul merge înainte şi vor exista analize. Nu se dau demisii când toată lumea e încinsă”, a mai spus liderul PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult