Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Robert Negoiţă: Pandele candideză sub sigla USL

Robert Negoiţă: Pandele candideză sub sigla USL

scris de A.B.
3 afisari

Deşi este membru UNPR, Florentin Pandele, primarul Voluntari, candidează pentru un nou mandat sub sigla USL. Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei PSD Ilfov, Robert Negoiţă, care a recunoscut şi că  excluderea lui Pandele din PSD a fost o mare greşeală.

robert-negoita

foto: a1.ro

Negoiţă a anunţat că Pandele va candida pe listele USL, deşi, atât PSD, cât şi UNPR – partid al cărui membru este primarul din Voluntari, au dezminţit informaţiile legate de această mutare.

Cu toate acestea, Negoiţă declară sus şi tare că Pandele va candida pentru un nou mandat pe listele USL.

“Având în vedere informaţiile vehiculate în aceste zile privind posibila candidatură a primarului Florentin Costel Pandele pe listele USL fac următoarele precizări: Excluderea din PSD a domnului Florentin Costel Pandele a fost o mare greşeală. Florentin Costel Pandele va rămâne în PSD şi va candida pentru un nou mandat la Voluntari sub sigla USL din partea Partidului Social Democrat”, a precizat Robert Negoiţă într-un comunicat remis AGERPRES.

Florentin Pandele a fost exclus din PSD în perioada mandatului lui Mircea Geoană, înainte de aceasta preşedintele de atunci al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, denunţând existenţa unui „protocol secret cu PDL”.

Pe 16 ianuarie 2009, Florentin Pandele şi-a exprimat intenţia de a demisiona din PSD Ilfov, în contextul în care în aceeaşi zi vicepreşedintele filialei, Gigi Neţoiu, a fost exclus din partid. Scandalul din filiala PSD Ilfov a izbucnit în momentul în care câteva sute de membri ai filialei au participat la un miting de susţinere a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, acuzat în acea perioadă că nu a respectat deciziile PSD şi l-a numit pe Virgil Ardelean la şefia DGIPI.

Pe 18 ianuarie 2009, Florentin Pandele şi-a retras demisia din PSD, în urma unor discuţii avute cu Mircea Geoană. Într-o scrisoare deschisă, Pandele a precizat în acea zi că presedintele social-democraţilor i-a cerut să nu-i dezamăgească pe locuitorii din Voluntari.

Pe 8 februarie 2010, primarul Voluntari a fost suspendat, fiind apoi exclus în luna martie a aceluiaşi an din PSD. În prezent, el este membru al UNPR.

1 comentariu

sorin 25-04-2012 - 08:57

Ar fi cea mai mare magarie posibila! Au umplut Voluntariul cu mesaje anti Pandele, care este unul dintre mari mafioti ai acestei tari, unul din cei mai slabi si corupti primari si acum sa intre la USL? Nu stiu cat i-a oferit Pandele lui Negita ca la zecile de milioane de euro fuarate are bani dar e incalificabil. Sper sa nu se intample asa ceva, as deveni dusman declarat al USL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult