Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Roberta Anastase ar dori ca parlamentarii PDL sa se abtina de la votul motiunii de cenzura

Roberta Anastase ar dori ca parlamentarii PDL sa se abtina de la votul motiunii de cenzura

scris de Ziua Veche
4 afisari

 

.Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a declarat, miercuri, ca le-ar recomanda colegilor sai din PDL sa asigure cvorumul cand se va dezbate si vota motiunea de cenzura a opozitiei, dar sa nu voteze, pentru a nu gira un „gest politic sinucigas”, transmite Ziare.com.


Solicitata, intr-o emisiune a postului B1 Tv, sa comenteze pozitia exprimata de UNPR, formatiune care sprijina Guvernul, ca parlamentarii sai se vor abtine la votul unei motiuni de cenzura dupa angajarea raspunderii Guvernului Boc pe legile ce prevad reduceri de cheltuieli bugetare, Anastase s-a aratat in favoarea unui astfel de gest si din partea PDL.

„Aici este o nuanta pe care trebuie sa o discutam cu cei de la UNPR in sensul urmator, vreau sa va spun ca daca e sa ma intrebati ca o opinie personala, si eu le-as recomanda colegilor mei din PDL sa stam in sala sa asiguram cvorumul, dar sa nu participam la acest gest politic care este sinucigas. Pentru ca, in momentul asta, e mai putin important ca e Guvernul Boc, dar peste criza asta ingrozitoare, a arunca in haos aceasta tara prin decizia de a darama un Guvern, de a nu mai veni transa de la FMI, de a nu lua decizii necesare este pur si simplu sinucigas! Eu nu sunt de acord sa participam la aceasta mascarada, din pacate spun, pentru ca in alte tari opozitia a venit langa cei de la guvernare si a stat sa gaseasca solutii”, a spus Roberta Anastase.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult