Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Roberta Anastase, la judecată

Roberta Anastase, la judecată

scris de A.B.
1 afisari

Conservatorii au anunţat că vor depune o plângere penală împotriva Robertei Anastase deoarece le-a transmis celor de la Biroul Electoral Central că PC nu este partid parlamentar.

Roberta AnastaseDaniel Constantin, liderul PC, a anunţat că partidul va depune, marţi, plângerea penală împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, pentru un abuz „dovedit irevocabil de instanţă”.

„Dincolo de abuzul doamnei Anastase vrem să tragem un semnal de alarmă că actuala putere probabil că şi-a epuizat toate căile de a încerca să câştige alegerile din acest an. I-au mai rămas doar două căi. Aceea de a merge pe zona de mită electorală şi aceea de a merge pe o fraudare masivă a voturilor”, aspus Constantin.

Credem că ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută se încadrează în ultima categorie cu toate că sunt convins că, prin vigilenţa pe care o vom avea, sper ca justiţia să dovedească independenţă în acest proces electoral. Nu vor avea câştig de cauză”, a declarat  Daniel Constantin, pentru Mediafax.

PC o acuză pe Anastase de abuz în serviciu contra intereselor personale, abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual.

Daniel Constantin a precizat că săptămâna trecută, la alcătuirea Biroului Electoral Central pentru alegerile locale, Roberta Anastase a transmis BEC o adresă prin care certifica faptul că UNPR este partid parlamentar, iar PC nu.

Astfel, PC a depus o contestaţie în instanţă şi a câştigat irevocabil recunoaşterea ca partid parlamentar, iar în acest caz are dreptul să îşi desemneze un reprezentant în BEC, fiind vorba despre avocatul Mihai Mustăciosu.

1 comentariu

digital 10-04-2012 - 14:54

”……Roberta Anastase a transmis BEC o adresă prin care certifica faptul că UNPR este partid parlamentar,……”

ștoarfa ordinară!
cine nu-i bun în bordel,e bun de Președinte la CD!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult