Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici

Roberta Anastase: Ponta ameninţă cu moartea oamenii politici

scris de A.B.
36 afisari

Roberta Anastase spune, referitor la declaraţiile lui Ponta potrivit cărora guvernanţii ar trebui împuşcaţi, că în lipsa unor soluţii pentru guvernare, liderul PSD ameninţă azi cu moartea politicienii, iar mâine, în lipsa voturilor, va ameninţa cu moartea românii care nu cred în el.

Roberta Anastase

Roberta Anastase

„Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos”, a spus liderul PDL. Anastase susţine că Victor Ponta şi partidul au trecut într-o altă etapă: ameninţarea cu asasinatul politic, cu moartea.

Ea a făcut o trecere în revistă a membrilor PSD care au ameninţat cu moartea oamenii politici.

„Un deputat PSD, Adrian Solomon, îşi permitea să-l ameninţe pe premier cu moartea. Olguţa Vasilescu, un alt senator PSD, de asemenea profera ameninţări cu moartea la adresa oamenilor politici. Acum câteva zile, cei din PSD încercau să arunce pe piaţă câteva scuze penibile, încercând să ascundă modul în care gândeau. Azi, Ponta a devoalat tot planul: A spus un lucru extrem de grav, a proferat o ameninţare la adresa oamenilor politici, din nou ameninţare cu moartea. Dumnezeule mare în ce lume trăim şi cine doreşte să vină la putere în România anului 2012!”, a spus Anastase.

Ea a adăugat că discursul lui Ponta nu este unul pentru o Românie europeană. Trebuie să există o reacţie foarte dură, a conchis Anastase.

6 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-04-2012 - 15:22

Ar fi un motiv pentru care psd-ul ar fi de aplaudat, daca ne-ar scapa de astfel de mega-ordinari, cum este si aceasta mega-escroaca de Anastase, care a transformat intreg judetul Prahova in propriul ei wc. Aceasta mega-escroaca, detine impreuna cu tatal ei o companie care are 100% contracte cu statul, al carei obiect de afacere este transportul prin conducte a gazului metan. Va dati seama ce putere are aceasta mega-ordianra, fosta participanta la miss-Romania. Tot Ploiestiul si toata Prahova stie ca Anastase detine puterea totala in mina ei si al tatalui ei. Acesti mega escroci si-au facut o mega-cladire direct in mijlocul Ploiestiului, unde nu intra nici musca, desi ei ruleaza afaceri numai cu statul, si, deci, ar trebui sa fie mult mai transparenta. Aceasta companie a fura si fura in continuare sute de milioane de euro din banii poporului, si madam Codruta Kovesi e cu pusca pe Dan Diaconescu, in timp ce aceasta depravata si mega ordianra de Anastase care a furat in vazul a 20 de milioane de romani votul pe legea pensiilor inca mai este in libertate!

tilvi 25-04-2012 - 15:33

Oare vor plati vreodata pentru ticalosiile lor aceste lipitori ale poporului roman?

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 25-04-2012 - 15:48

Statilinistit, d-le, ca li se pregateste ceva de care nu vor scapa nici in gaura de sarpe. Dupa ce PPDD-ul va prelua puterea, se vor introduce in justitia romaneasca, jurati, ca si in SUA, asa cum a avut Romania inainte de 1944, si, deci, poporul o sa-i judece, dupa ce, Horia Roman, viitorul prim ministru al Ro., va angaja pe prieteniilui care detin cea mai puiternica casa de avocatura, cu ajutorul carora vor scoate la lumina averile megaciocoilor romani care detin averi de sute de miluioane si miliarde de eruo in conturi din offshore-ruri din Cipru, sau in bancuile Elvetiene, ca sa nu mai zic de manii lichizi pusi in borcane de sticla si ingropati in pamint in locuri secrete. Le vine sorocul, si de-aia fac ceea ce fac acum. Aceste partide, usl+pdl=aceleasi mizerii sint ca porcul injunghiat de Craciun, care lovesc cel mai puternic din copite inainte sa-si dea duhul. O sa le mai auziti grohaiturile lor si ale sustinatorilor lor pe forumuri, dar vor dispare sipe urma o sa vedeti ce bun o sa le fie soricul!

Ciu Huhu 25-04-2012 - 16:17

PP DD = tiganie!

Pribeagul 25-04-2012 - 22:25

Si,

„Atunci i-am condamnat pe toti la moarte”

descultul 26-04-2012 - 08:29

cata sensibilitate la o femeie fara inima sau…………….. fara minte.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult