Acasa Actualitate-InternaPolitica interna România noastră: Geoană îşi face cunoscută platforma

România noastră: Geoană îşi face cunoscută platforma

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

O dată cu venirea primăverii, iese la lumină şi “România noastră” – platforma apolitică, ale cărei baze au fost puse de fostul lider PSD, Mircea Geoană. Lansarea platformei a avut loc vineri, la Romexpo şi are ca simbol “casa”.

Mircea Geoana (a1.ro)

Mircea Geoana (foto: a1.ro)

MişcareaRomânia noastră, este mai mult decât un ONG şi mai puţin decât un partid politic a explicat, pentru Mediafax, senatorul Mircea Geoană şi nu a negat faptul că un poate fi dezvoltat un braţ politic care să sprijine candidaţi în alegeri.

„Va fi organizată ca o mişcare nepolitică, dar va avea un scop politic. Aş spune că este mai mult decât un ONG, este mai puţin decât un partid politic, este ceva diferit, care sperăm să aibă un impact pozitiv în societate”, a anunţat Geoană. În acelaşi timp, senatorul recunoaşte că “nu vom ezita, atunci când vom simţi că putem sprijini pe cineva, că putem să dezvoltăm chiar şi un braţ politic distinct, dar asociat cu mişcarea, să o facem şi o să o facem la fel de transparent, aşa cum facem astăzi anunţul că este o asociaţie non-guvernamentală, dar cu ambiţii politice, să spunem că la un moment va exista şi un braţ politic”.

Ambiţia iniţiatorilor este de a avea reprezentanţe judeţene şi locale, dar şi în străinătate, sub denumirea şi egida de „Casa România”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult