Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Romexpo: USL, în congres

Romexpo: USL, în congres

scris de M.A.
5 afisari

Partidele componente ale Uniunii Social Liberale se reunesc în congres, sâmbătă, pentru prima oară de la înfiinţarea USL.

USLOcazie cu care îi vor desemna, oficial, pe liderii liberal Crin Antonescu şi social-democrat Victor Ponta ca viitori candidaţi la funcţiile de preşedinte al României, respectiv la cea de prim-ministru dacă USL va obţine peste 50% la alegerile parlamentare. Anterior congresului USL vor avea loc, separat, în cursul dimineţii, congresele PSD, PNL şi PC, transmite Agerpres.

Pe ordinea de zi a reuniunilor de sâmbătă se vor afla trei rezoluţii care se vor referi la candidatura în formula USL la următoarele alegeri locale, parlamentare şi prezidenţiale, la propunerile privind candidaturile pentru funcţiile de preşedinte al României şi prim-ministru, respectiv la interdicţia oricărei colaborări a actualei Opoziţii cu preşedintele Traian Băsescu şi cu Partidul Democrat Liberal.

USL îşi va lansa, totodată, la congresul reunit, principalele direcţii politice referitoare la campania pentru alegerile locale, la proiectele de guvernare imediată după noiembrie şi la programul politic al candidatului Uniunii la funcţia de preşedinte al ţării.

Cei peste 10.000 de participanţi la Congresul USL, care va avea loc la complexul expoziţional Romexpo din Capitală, vor lua act totodată de lista cu cei 3.300 de candidaţi la alegerile locale pentru preşedinţia Consiliilor Judeţene şi primăriilor reşedinţă de judeţ.

La eveniment este invitat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, candidatul USL pentru un nou mandat.

6 comentarii

MI-5 07-04-2012 - 13:11

UNPR si-a facut armata particulara!
Garda Civica.

Are sediul principal la primaria sector4, la tov. ghinarar ontanu.
Nu demult au si defilat pe strazile capitalei.
Cu exceptia culorii uniformelor, seamana al dracului cu anumite foste detasamente de asalt…

seful garzilor civice este un oarecare Grososiu.

sa fie doar o intimplare, in anul alegerilor parlamentare?

se gasesc pe internet diverse informatii cu poze.

digital 07-04-2012 - 13:19

bă,dacă ești de la MI-5,dă și tu un site-available!
….Not Found…..

MI-5 07-04-2012 - 16:02

http://www.unprsector4.ro/index.php/echipa/bpp

aliniatul 16

in rest cauta pe google: garda civica

digital 07-04-2012 - 19:00

i-am văzut.mai rău ca pe vremea lui cea-șcă!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lMmEOgNIZJo#!

MIHAI 09-04-2012 - 10:26

MAI DIGITAL, ESTI LOVIT RAU. DACA CRITICI PE TOATA LUMEA, SPUNE-MI MIE,DE CARE PARTE ESTI? STANGA, DREAPTA SAU DE MIJLOC.PAREREA MEA ESTE CA SUFERI DE O BOALA MINTALA NUMITA PARANOIA, CARE SE MANIFESTA PRIN LIPSA DE LOGICA SI RATIUNE,ORI BASE TI-A IRADIAT CREIERII.

digital 09-04-2012 - 11:10

te las pe tine să fii logic și rațional și să fii și de STANGA, DREAPTA SAU DE MIJLOC!
e bine așa?!
când te plictisești de una,treci la cealaltă și tot așa…..vezi când le epuizezi le iei de la capăt,ca să nu te plictisești!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult