Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Rotatia cadrelor: Boagiu la Transporturi, Berceanu in coasta lui Geoana

Rotatia cadrelor: Boagiu la Transporturi, Berceanu in coasta lui Geoana

scris de Ziua Veche
2 afisari

Radu Berceanu ar urma sa revina in functia de vicepresedinte al Senatului, detinuta in prezent de Anca Boagiu, dupa ce aceasta va prelua portofoliul Transporturilor, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse din PDL. Premierul Emil Boc a anuntat, joi seara, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, ca Anca Boagiu este propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Radu Berceanu.

 

 

Boc a precizat ca Radu Berceanu si-a depus mandatul de ministru pentru a-si pune experienta in cadrul partidului. Surse din partid au declarat, , ca va avea loc o rocada intre Berceanu si Boagiu, actualul ministru al Transporturilor urmând sa revina in functia de vicepresedinte al Senatului, detinuta in prezent de Anca Boagiu. Conform surselor citate, numirea lui Berceanu in conducerea Senatului va fi facuta având in vedere experienta sa parlamentara, acesta fiind membru in Legislativ, neintrerupt, din 1990 pâna in prezent – deputat pâna in 2004 si apoi senator. In prezent, Berceanu este membru in Comisia pentru drepturile omului din Senat. Radu Berceanu este membru al PDL si lider al organizatiei judetene Dolj inca de la infiintarea partidului. Radu Berceanu a detinut functia de vicepresedinte al Senatului in legislatura anterioara. Numele lui Radu Berceanu a fost vehiculat pentru preluarea presedintiei Senatului, la momentul când PDL a incercat debarcarea lui Mircea Geoana din aceasta functie. Senatorii si-au ales, miercuri, conducerea pentru sesiunea de toamna, Anca Boagiu fiind desemnata vicepresedinte al acestui for legislativ, ca si in sesiunea precedenta.

 

0 comentariu

jan dinu 16-03-2010 - 03:34

m-am alimentat cu „provizii ” pentru
cit mai multa activitate .Deci cind sunteti pregatita pentru
un asemenea eveniment..daca tot lipseste
calugaru ??Probitatea este cartea de vizita ..-:)
JD

leny 16-03-2010 - 03:50

Numai minti infierbintate ca ale acestei femei pot sa debiteze atitea ineptii. Parca in casatorie sexul ar fi cel mai important lucru din lume. Autoarea o fi vreo femeie parasita careia ii lipseste afectiunea si barbatul. Altfel nu-mi pot explica un astfel de text din partea dumneaei.

Corcodel de Parpange 17-03-2010 - 10:50

Dupa cum se cunoaste ,temperamentul se mosteneste pe cale genetica, si degeaba mimeaza multe din urmasele EVEI, majoritatea femeilor nu au orgasme. IN SUA ,exista un dispozitiv electronic ,denumit ORGASMOTRON care induce senzatia cu ajutorul unei excitatii induse de curenti prin electrozi inplantati medical.La ambele sexe, dar cererea predominanta este totusi din partea FEMEILOR!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS