Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Rus: De acum jucăm într-un alt film, al competenţei

Rus: De acum jucăm într-un alt film, al competenţei

scris de A.B.
2 afisari

Ioan Rus, ministrul de Interne, a declarat, imediat după preluarea mandatului, că nu va face schimbări, pentru că pleacă de la prezumţia de capabilitate a angajaţilor, dar a atenţionat că va schimba pe oricine nu înţelege că din momentul acesta se joacă într-un alt film, al competenţei. 

ioan rusIoan Rus a dat asigurări că nu va face schimbări în minister, dar a atras atenţia că îi va înlătura pe cei care nu înţelege că din momentul acesta se joacă într-un alt film, un film al competenţei.

„Vor sta alături de mine toţi cei dispuşi să facă ceva”, a spus Ioan Rus, după semnarea documentelor de predare-primire a mandatului la Interne, ceremonia având loc în prezenţa premierului Victor Ponta.

Ioan Rus a spus că sunt vizate zece obiective stabilite prin programul de guvernare, atât la Interne, cât şi la Administraţie, dar acestea trebuie raportate la faptul că există un buget aprobat şi că mandatul este unul de şase-şapte luni.

Noul ministru de Interne a subliniat că 2012 este un an special, având în vedere atât cele două scrutinuri electorale, cât şi procesul de aderare la spaţiul Schengen.

La rândul lui, ministrul desemnat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a promis că tot ce ţine de programul de guvernare va fi realizat aşa cum a fost prevăzut.

Victor Paul Dobre a subliniat că va urmări să fie organizate în bune condiţii alegerile locale şi cele parlamentare.

Ioan Rus şi Victor Paul Dobre i-au mulţumit premierului pentru încrederea acordată şi au spus că speră ca la încheierea mandatului acesta să aibă doar cuvinte de laudă pentru actrivitatea lor.

La finalul ştafetei de predare a mandatutlui, fostul ministru Gabriel Berca i-a felicitat pe cei doi miniştri pentru numirea la Interne şi Administraţie şi le-a urat succes.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult