Acasa Actualitate-InternaPolitica interna S-au lepadat de Satana, UNPR sprijina guvernul Ponta

S-au lepadat de Satana, UNPR sprijina guvernul Ponta

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Primarul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu şi Ministrul Apărării Gabriel Oprea au anunţat că îl vor susţine pe Victor Ponta ca lider al Guvernului.

Ontanu si Oprea il sprijina pe Ponta

Neculai Onţanu a anunţat sâmbătă, 28 aprilie, potrivit Mediafax, că formaţiunea sa va susţine noul guvern. Onţanu a atacat dur fostul guvern Ungureanu, precizând că acesta „a atentat grav la siguranţa oamenilor. Ne-am lepădat de alianţă ca de Satana”. Totodată, el a afrimat că UNPR nu a negociat ministere cu USL în viitorul guvern Ponta şi că nu ştie nimic în legătură cu posibilitatea de a primi un eventual sprijin din partea USL la candidatura sa la Primăria Sectorului 2, acesta susţinând că în continuare se bazează doar pe sprijinul cetăţenilor sectorului 2 al Capitalei pentru care a făcut tot ce a făcut până acum.

Vineri seara, după aflarea veştii că Ponta va fi noul premier, Gabriel Oprea a recunoscut la B1tv că este de mult timp prieten cu liderul PSD şi că UNPR vor vota pentru Victor Ponta pentru postul de premier, întrucât acesta poate oferi stabilitate politică ţării. Un factor important care a contributi în luarea acestei decizii este faptul că PSD este un partid care susţine asemeni UNPR taxarea averilor mari şi are poziţii similare şi în alte proiecte propuse sau agreate de Uniune.

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 28-04-2012 - 18:02

Daca Psd -ul accepta unpr in ogreada asta echivaleaza cu …bagarea mortului in colivie . Si nu este doar o problema de etica, nici macar de caracter!

urbos 28-04-2012 - 18:16

UNPR e egal cu ZERO. O cloaca de securisti imputiti, lepadaturi basiste, pe care nu le va baga nimeni in seama. Va disparea definitiv la alegeri.

Traian Basescu 29-04-2012 - 17:21

urbos,

Vezi ca esti deja in contratimp. UNPR nu mai e adunatura de tradatori bashinisti ci a devenit „vechi prieten” si „partener strategic” al vostru USL-asilor. Trebuie de acum sa va inghesuiti un pic pe bancute ca sa le faceti loc noilor veniti. Unii din voi vor fi expediati la bucatarie pentru ca nu mai aveti loc la masa…. 😉 😉 😉

Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă, Hă,..

digital 29-04-2012 - 17:28

bă sullen-berg,tu crezi că toți sunt,după chipul și asemănarea ta?!
îneacă-te la Neptun,cu wiskey,pardon,cu gheață,că oricum te așteaptă,ștreangul!
măcar să mori cu infuzie de wiskey!
m.mă-tii de deixen ,tâmpit!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD LORD TERMINATOR 29-04-2012 - 18:17

Deci tu esti ala care ne ne deranjeaza cand sa ne usuram la haizla, si tot sare-n sus sa muste din rahat ,asa cald.Noa’h macar stim ,cum ne depistezi …caprofagule!

dxn 29-04-2012 - 18:18

Sandule,
Sunt de-ai tai laba!
Poate-l gasesti si pe Docinoiu printre ei.

TOM Cc 29-04-2012 - 00:20

2 INDIVIZI CARE AR VINDE-O SI PE NEVASTA-SA SI PE MASA NUMAI SA SE AFLE LA CIOLAN !!! GENERALII DE CARTON ,UNUL FARA STUDII MILITARE SI ALTUL CARE ERA „SEFUL MAFIEI PSD” !!

PARAIPAN 29-04-2012 - 18:19

Extrem de corect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult