Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Saftoiu si Motreanu, curtati de PDL

Saftoiu si Motreanu, curtati de PDL

scris de Ziua Veche
7 afisari

Dupa ce a fost legitimat ca presedinte, prin votul a 1000 de delegati la Congresul PNL, Crin Antonescu ii ataca pe cei care au fost impotriva schimbarilor propuse de el la Statut, mai exact votarea in bloc a conducerii partidului si nu nominal. Reactia celor aflati in dizgratia sefului PNL a aparut dupa ce Antonescu a declarat intr-o emisiune televizata ca Ludovic Orban, Calin Popescu Tariceanu, Dan Motreanu si Adriana Saftoiu nu au ramas pe drumuri daca nu mai au functii importante in actuala structura de conducere a PNL. Antonescu a explicat ca aceeasi soarta ca a lui Tariceanu o va avea si el atunci cand nu va mai fi presedinte de partid .


In ciuda zvonisticii ultimelor zile Antonescu a dat asigurari ca Tariceanu va continua sa fie lider de grup al deputatilor PNL. Pe de alta parte, Antonescu nu a ezitat sa-l critice pe Tariceanu dupa ce cel din urma il acuzase pe seful liberalilor ca nu a venit la dezbaterile pe legea bugetului. El a spus ca nu vrea sa fie pus pe viitor sa gestioneze, sa bandajeze, necazurile, frustrarile, neajunsurile, oricui, inclusiv ale lui Tariceanu, pentru ca are alta treaba. Antonescu i-a adus in discutie si pe deputatii Dan Motreanu si Adriana Saftoiu, care au fost printre cei mai vocali liberali care s-au pronuntat impotriva votului pe liste, despre care Antonescu a spus ca „acesti oameni nu raman pe drumuri, ci în Parlament”. Afirmatia lui Antonescu vine si in contextul in care surse liberale ne-au declarat ca cei doi parlamentari au fost contactati de lideri ai PDL precum si ai grupului parlamentarilor independenti pentru a parasi PNL. Antonescu a precizat ca nu este singurul care nu ii are in vedere pe cei doi invocand faptul ca si alti colegi, membri ai BPC, nu i-au vrut in structurile de decizie ale liberalilor. Surse liberale ne-au declarat ca pana la sfarsitul saptamanii si deputatul de Constanta Mihai Lupu i-ar lasa pe penelisti in favoarea PDL.

0 comentariu

Pribeagul 25-02-2010 - 18:15

multe imbirligaturi in PSD. Ponta a cistigat si trebuie sa dirijeze corul PSDist, sa armonizeze vocile.
Gioana sa conduca Senatul, neavind alte fuctii, dedicindu-si acestei activitati tot timpul, cred ca va reusi sa faca fata. Este un examen pentru el. Mai mult n-a putut.
Diaconescu poate sa mearg a la… bloc, cu Cristina Sincai. Omul este o mizerie.

sorge 25-02-2010 - 19:05

Coaie fripte’n aragaz ,Ponta i’un baiat viteazz !
Ma tot intreb de citiva ani ,ce natie este Ponta ? Dupa cum este sprijinit de Nastase ,Jucan si Iliescu toti au in comun etnia tiganeasca .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS