Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Şandru: UNPR se opune suspendării lui Băsescu

Şandru: UNPR se opune suspendării lui Băsescu

scris de A.B.
5 afisari

Lavinia Şandru a anunţat că parlamentarii progresişti nu vor vota solicitarea de suspendare din funcţie a preşedintelui Băsescu. Şandru a precizat că exprimă poziţia partidului şi reprezintă inclusiv poziţia parlamentarilor progresişti.

sandru

foto:r eplicaonline.ro

„Suntem împotriva suspendării preşedintelui pentru că asta nu înseamnă stabilitate. Noi suntem pentru stabilitate, noi ne-am înfiinţat pentru stabilitate şi suntem împotriva oricărei acţiuni care ar putea să producă instabilitate în România, inclusiv împotriva suspendării preşedintelui”, a susţinut Lavinia Şandru. Ea a ţinut să sublinieze că a exprimat poziţia partidului din care face parte. “Este poziţia partidului, sunt vicepreşedinte al partidului şi nu vorbesc în numele meu şi nici în numele meu ca parlamentar, că nu-s parlamentar”, a spus Şandru pentru Mediafax. Ea a menţionat că această poziţie ar fi inclusiv a parlamentarilor UNPR, chiar dacă nu i se va pune nimănui pistolul la tâmplă, întrucât Constituţia spune că orice mandat imperativ e nul. Parlamentul se va reuni, vineri după-amiază, pentru a dezbate şi vota solicitarea USL de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

3 comentarii

BULA 06-07-2012 - 16:36

Lavinia asta merita ceva tare de tot, s-o multumeasca si sa nu-si mai expuna frustrarea pe la partide. E fata buna de felul ei, dar n-are cine s-o atinga bine.

pathfinder 06-07-2012 - 18:00

Cum?
Nu se ofera nimeni???

digital 06-07-2012 - 18:31

o fi cameluța?!
nu,că aia e dedeistă,împuțita!
dar nici narcisista asta nu are toți rulmenții la loc!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult