Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Şanse mici ca PNL şi PSD să mai ajungă la un compromis pe comasare. Unde nu se înţeleg cele două partide

Şanse mici ca PNL şi PSD să mai ajungă la un compromis pe comasare. Unde nu se înţeleg cele două partide

scris de P.C.R.
168 Afisari
Liberalii nu iau în calcul un candidat unic al coaliţiei la prezidenţiale nici acum, nici după alegerile europarlamentare, au precizat pentru news.ro surse liberale, care au relatat că PNL va avea candidat propriu la prezidenţiale. PNL ar vrea comasarea primului tur la prezidenţiale cu parlamentarele, o discuţie urmând să aibă loc vineri, în coaliţie, însă şansele să se ajungă la un acord sunt mici.
Liberalii nu iau în calcul un candidat unic al coaliţiei la prezidenţiale nici acum nici după alegerile europarlamentare, au precizat surse liberale şi vor merge cu candidat propriu, au precizat surse liberale. 
În cadrul discuţiilor din coaliţie, PSD a propus ca liberalii să îl susţină pe Marcel Ciolacu, au mai arătat sursele, care menţionează că PNL nu poate accepta un astfel de scenariu. 
În privinţa comasării alegerilor, PNL ar vrea comasarea primului tur la prezidenţiale cu parlamentarele, o discuţie urmând să aibă loc vineri, în coaliţie, însă şansele să se ajungă la un acord sunt mici. Liberalii nu intenţionează să iasă de la guvernare, în contextul blocajului creat de discuţiile privind comasarea alegerilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS