Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scandal cât Casa Scânteii în USL. Rus de la Interne dă 18.308.612 de votanţi pentru demiterea lui Băsescu

Scandal cât Casa Scânteii în USL. Rus de la Interne dă 18.308.612 de votanţi pentru demiterea lui Băsescu

scris de P.C.R.
26 afisari

18.308.612 de români apar le listele electorale şi, deci, pot participa la referendumul din 29 iulie, a declarat ministrul de Interne al PSD, Ioan Rus, miercuri seara, într-o emisiune la România TV.

ioan rusMinistrul, adus de Victor Ponta în Guvernul USL, a precizat că până la referendum, sarcina partidelor este să îşi convingă alegătorii să meargă la vot. De precizat este ca Ioan Rus este ministrul care se ocupa de organizarea referendumului din partea USL. Acesta a explicat ca listele pentru referendum sunt unele noi, reactualizate la 10 iulie.
„Eu ca Guvern trebuie sa organizez in perfecta legalitate acest referendum. Vrem sa facem o comisie de transparenta ca sa vada lumea cum organizam referendumul si sa vada ca respectam legea. Pana la referendum, partidele trebuie sa se mobilizeze si sa ii indemne pe cetateni sa vina sa voteze”, a declarat Ioan Rus la Romania TV.

Abia cu o zi în urmă, Victor Paul Dobre, ministrul PNL delegat cu administraţia publică, în interiorul Ministerului de Interne al lui Rus, declara că referendumul pentru suspendarea preşedintelui Băsescu se va desfăşura după Ordonanţa Guvernului, potrivit căreia acesta va fi demis cu jumătate plus unul din alegătorii prezenţi la urne, din numarul de alegători confirmaţi de rezultatele parţiale ale ultimului recensământ.

Victor Ponta a fost strâns cu uşa chiar de aliaţii săi, liderii socialiştilor europeni, pentru a nu încălca flagrant Constituţia României, în avântul lui şi al aliaţilor politici de a-l demite pe Băsescu contra normelor constituţionale.

7 comentarii

Timotei 12-07-2012 - 02:13

Pe 2 ii stiu chiar eu, nu sont falsi deloc: Unul este Crin Antonescu si celalalt este Antonescu Crin, doua personalitati diferite.
De asemenea stiu ce or sa voteze alti 2 si anume Viktor Ponta si Ponta Viktor, care or sa se plagieze unul pe altul copiind & paste Da.

Europeanuul 12-07-2012 - 09:41

Eu zic sa-l intrebam pe dl Papalaga de la Hotnews cine a batut toba prin Europa ca parlamentul Romaniei a incalcat „statul de drept”, si ca ar fi lansat un „atac la adresa democratiei” sau ba chiar ca s-a dat o „lovitura de stat”. Cine a sacrificat imaginea Romaniei, prezentul si viitorul oamenilor, cine a speriat investitorii doar pentru a-si apara scaunele si privilegiile?

http://www.youtube.com/watch?v=8Iwcs82RRf0

P.S.
sti, cu tot circul asta… Romania revine printre partenerii ei naturali din Europa continentala. Nu am crezut ca-l voi vedea pe Basescu sa telefoneze la Berlin sau la Bruxelles – dupa ajutor. Ce s-a intimpalt cu mistocarii lu’ Basescu care pina nu de mult luau UE peste picior? 😉

urbos 12-07-2012 - 03:17

Ponta ori nu trebuie sa tina cont de ce-a promis in mod aberant retardatilor europeni, ori sa-si dea demisia.

Europeanuul 12-07-2012 - 09:12

Precum vezi uslasii nu gandesc asa cum ti-ai dori tu.

jan dinu 12-07-2012 - 09:26

—– ANGAJAM —–
De urgentza personal tranzient care s-a participe la VOT
Data : 29 iulie 2012 de dimineatza pina seara . .
Daca numarul de personal nu este suficient ,putem angala din
ORIENT !! Acestia trebuie sa se prezinte c-o zi inainte
spre a le explica formula shi semnatura in latina .
Cei fara carte sa-shi prepare degetul aratator pentru cerneala .
Maximum de care avem nevoie este de circa 8.000.000 de
persoane ,cazarea o asiguram in toata tzara !*lata inainte ..ca la cu- rve !
Restul circa 2.000.000 sunt ai nostri – aia prosti – !
Prim sinistru de gevern
Victor Ponta

JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-07-2012 - 14:28

…la ka-caracteru tau infect, care platesti doar hommlesi sa te mai bucure cu finalizare rekttala, arginti sant intradevar o problrma, vezi ca ai cateva sesizari la Fisc si la roncisti din dreapta EPAVEI !

jan 13-07-2012 - 13:51

de unde dracu atitea persoane cu drept de vot cind in tara sintem cu totii 17 milioane de locuitori.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult