Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scandal în PSD Bucureşti. Negoiţă şi casetele compromiţătoare

Scandal în PSD Bucureşti. Negoiţă şi casetele compromiţătoare

scris de A.P.
18 afisari

Liderul PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, a precizat că discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în urma scandalului din PSD Bucureşti şi s-a decis anularea mitingului împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, însă cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.
dragnea negoita”Controversatul Robert Negoiţă nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizaţiilor de la sectoare. Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile. Începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de ai noştri, cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD”, a precizat Cristian Rizea, într-un comunicat de presă.

Deputatul PSD a explicat că a avut o discuţie cu Liviu Dragnea, iar disputa din interiorul PSD Bucureşti va fi tranşată în cadrul Comitetului Executiv.”În acest moment, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, am luat decizia împreună cu colegii mei de a suspenda mititngul programat luni, ora 10:00, în faţa Primăriei Sectorului 3. Am încredere în Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea şi în colegii mei din Comitetul Executiv Naţional că vor analiza, cu multă înţelepciune, situaţia conflictuală din interiorul PSD Bucureşti”, a mai precizat Rizea.

Iniţial, organizaţia PSD Sector 5 intenţiona să organizeze un protest, luni, cu începere de la ora 10.00, la sediul primăriei Sector 3. Protestatarii voiau să ceară demisia lui Robert Negoiţă din funcţia de primar şi de preşedinte al PSD Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult