Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scandal în USL: liberalii, nemulţumiţi de atribuţiile miniştrilor delegaţi

Scandal în USL: liberalii, nemulţumiţi de atribuţiile miniştrilor delegaţi

scris de A.H.
1 afisari

Liberalii s-au reunit, joi, în şedinţă de urgenţă a Biroului Politic Central al partidului, fiind nemulţumiţi de atribuţiile miniştrilor delegaţi, potrivit unor surse politice.

Referendum la DNA. Ponta se autodenunţă – Antonescu vrea denunţLiberalii vor ca atribuţiile miniştrilor delegaţi să fie stipulate separat în organizarea noului Executiv. Sursele politice au precizat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, ar fi fost mandatat să poarte aceste negocieri.

1 comentariu

george paraschiv 21-12-2012 - 08:37

Aceasta asa -zisa „criza” majora este o basica de porc sparta. A titrat si RTV asta dar bietii de ei nu vor decat rating altfel sunt ca si morti. Azi Parqalamentul va vota guvernul si Basescu va asista ca boul privind la poarta noua la depunerea juramantului de catre noii ministri
Stimati jurnalisti terminati cu prostiile astea, nu va ajuta cu nimic. Doar eu care tocmai v-am citit stirea asta de doi bani si deja regret asa ca ma voi feri de voi in viitor !!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult