Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scandal între fesenişti şi reformatori la vârful PDL

Scandal între fesenişti şi reformatori la vârful PDL

scris de P.C.R.
1 afisari

‘La un moment dat, probabil că dacă lucrurile continuă aşa, vom spune: ‘Ajunge!”, a răspuns europarlamentarul Cristian Preda la întrebarea dacă s-a gândit să demisioneze din PDL

Cristian_Preda

Cristian Preda

El a susţinut, la RFI, că nu a fost niciodată pe placul ‘feseniştilor din PDL’, tocmai pentru că este un democrat-liberal care consideră partidul din care face parte un partid al viitorului. Echilibrul de la vârful Partidului Democrat Liberal (PDL) este ‘foarte fragil’, iar acestui partid îi lipseşte ‘o viziune politică clară’, a afirmat, miercuri, europarlamentarul PDL Cristian Preda, citat de Agerpres. ‘La Convenţia din luna mai s-a găsit un echilibru care se dovedeşte acum a fi foarte fragil, pentru că ne aşteaptă o campanie electorală şi pentru că, în acest moment, e vorba de membrii BPN, că e vorba de cei validaţi la Convenţie, că e vorba de cei care nu au acest statut, care sunt la bază, cum îmi place mie să spun, nimeni nu înţelege care este direcţia. Lipseşte o viziune politică clară’, a mai spus Preda.
‘E un lucru cunoscut că nu am fost niciodată pe placul celor numiţi greii partidului, pentru că erau feseniştii de la începutul anilor ’90. Ăştia nu ne-au iubit niciodată! Nici eu n-am iubit FSN-ul, vă spun sincer şi n-am intrat în PDL pentru rădăcinile sale feseniste, am intrat în PDL crezând că e un partid al viitorului. Feseniştii de vârstă înaintată, ca să zic aşa, mă rog, unii dintre ei sunt tineri, dar au rămas fesenişti, ei nu ne-au iubit niciodată’, a susţinut Preda.
‘Vedeţi că, de fiecare dată, când unele dintre aceste convingeri sau angajamente sunt exprimate public, s-a întâmplat, de pildă, săptămâna trecută la Hilton, la întâlnirea consacrată noii şcoli a dreptei, ori partidul e absent, ori partidul reacţionează nervos, punându-ne la punct. Am văzut şi o declaraţie a lui Cezar Preda, care nu găseşte altceva mai bun de făcut atunci când dă peste idei noi decât să spună ‘plecaţi cu ele de aici!’. (…) Asta este o reacţie de organism bolnav! O organizaţie care nu ştie să atragă idei noi şi pe această cale să atragă oameni noi are o serioasă problemă de sănătate!’.
‘Cezar Preda exprimă, din păcate, o voce foarte des întâlnită în partid, iar vârful se teme de această voce foarte des întâlnită în partid. Eu cred că în acest moment avem nevoie de curaj, avem nevoie de deschidere şi de sinceritate, nu avem nevoie de replieri asupra noastră şi de refugiu în formula ‘câştigăm cu punga’. Eu cred ca vom câştiga cu idei şi cu sinceritate, nu cu punga cu zahăr!’, apreciază Cristian Preda.


5 comentarii

Ciu Huhu 19-10-2011 - 15:45

PDL, locul lui e la puscarie pentru ca a ruinat Romania, poporul si a subminat economia nationala!

Hg 19-10-2011 - 22:37

Basescu este un fesenist, nu stiu cum e cu Boc.

Hg 19-10-2011 - 22:39

Ciu hihi opinia infantililor nu conteaza

Ciu Huhu 20-10-2011 - 06:58

Da, a infantililor pedelisti ca tine nu conteaza, la puscarie cu voi!

remi 20-10-2011 - 11:09

Basescu,berceanu ,blaga si altii sunt toti fsn-isti…Si raposatul zissu,si roman si altii ,tot fsn-isti de soi…Dar acum chioru e anticomunist si chiar si anti secu rist….Vai de capul nostru ca ne-am ales o asemenea javra ca presedinte.Dar multi au sperat ca daca minte,e betiv,scuipa,e curvar,e din popor o sa ajute poporul…..Teapa !!!!El era anticoruptie cu dusmanii politici,nu cu fica cea mare sau cu nuty,Vuitoana…Si a uitat mincinosul sa spuna de unde are atitia bani ca doar a fost toata viata BUGETAR !!Cam uita mereu…..Ar uita si prostimea daca ar face dreptate dar cind il vede pe videanu cu cazarma de 1000 mp,ce sa mai zica?(1000 mp locuibili, !!)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult