Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scântei între Boc şi Ponta

Scântei între Boc şi Ponta

scris de A.B.
4 afisari

Guvernul Ponta este cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă, susţine preşedintele PDL Emil Boc. Motivul, explică fostul premier, ia măsuri demagogice şi populiste care afectează stabilitatea economică a ţării. Cum era de aşteptat, reacţia lui Ponta nu a întârziat să apară. Marioneta pe baterii Boc să tacă un pic din gură, a spus ironic actualul premier.

ponta-boc

foto: oradeiasi.oradestiri.ro

Boc: Guvernul Ponta este cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă

Preşedintele PDL, Emil Boc, spune că Guvernul Ponta fugăreşte leul în fiecare zi, potenţiala majorare a salariilor fiind înghiţită de inflaţie şi de cursul leu-euro.

“În ultimii trei ani am luat toate bobârnacele posibile şi imposibile privind situaţia economică din ţară. Ceea ce am făcut a fost corect din punct de vedere economic pentru că a asigurat stabilitatea ţării şi nu am ezitat să îmi asum măsuri nepopulare, dar dure, exact ceea ce guvernanţii refuză să facă. Preferă populismul în detrimentul unor măsuri ferme care să susţină stabilitatea ţării”, a spus Emil Boc.

El apreciază că Guvernul Ponta fugăreşte leul în fiecare zi, iar potenţiala majorare a salariilor este înghiţită de inflaţie şi de majorarea cursului leu-euro.

Românii plătesc demagogia şi populismul Guvernului Ponta, care nu mai prezintă credibilitate, una a spus în opoziţie şi alta face la putere”, a declarat Boc, completând că Guvernul Ponta este cu capul în nori şi picioarele în mocirlă.

„Este cu capul în nori pentru că nu este capabil să genereze stabilitate economică şi creştere economică. Este cu picioarele în mocirla incompetenţei, pentru că are trei miniştri remaniaţi într-o săptămână. Aceasta spune suficient despre credibilitatea Guvernului şi despre şansele lui de a da stabilitate României. Din cauza amatorismului şi incompetenţei riscăm să pierdem această stabilitate în fiecare zi”, a afirmat preşedintele PDL.

Ponta: Marioneta pe baterii Boc să tacă un pic din gură

Premierul Ponta s-a arătat deranzat de faptul că PDL impută USL intrarea în recesiune şi i-a recomandat lui Emil Boc , „marioneta pe baterii”, să aibă un pic de bun simţ şi să tacă un pic din gură.

“Mi se pare total lipsit de bun simţ să pleci de la guvernare în urmă cu două săptămâni şi să spui că suntem în recesiune în trimestrul IV din 2011 și în trimestrul I al lui 2012 din cauza Guvernului USL”, a subliniat Ponta.

Înţeleg ipocrizia – până la urmă dl Boc e aşa, o mică marionetă pe baterii – dar totuşi un pic de bun simţ nu mai există? Ne acuzi pe noi, care suntem de două săptămâni la guvernare, pentru o chestiune începută în octombrie şi până în martie? Poate că, repet, mă refer aici exact la dl Boc, un pic de bun simţ i-ar prinde bine în această perioadă”, a declarat Ponta pentru NewsIn.

„Cei care au produs recesiune în România, să tacă un pic din gură. Ca să nu ne aducem aminte că ei au produs-o!”, a încheiat premierul.

22 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-05-2012 - 13:34

AIDE- MEMOIRES: pyiticotului Boc i sau montat bateriile invers si pare recharged, intradevar guvenele domniei-sale erau cu capul pe umeri in mocirla deznadejdii nationale , iar picioarele (sanatoase de altminteri ale unora …) erau ridicate in sus !Iar omul de incredere a domniei sale nu cobora din pat cu picioarele decat de la mizilica suma de 50.000 (cinci zeci de mii ) de EURO . ASSi! Dar daca procesul de la Cluj declansat de dl . Funeriu, privind atribuirea de terenuri preferential si alte matrapazlicuri vor fi elucidate, va mai fi atat de vocalist …free , one Bocalet??????????

vasile 16-05-2012 - 14:25

Cel mai TEMBEL Premier din istoria Romaniei, pe numele lui de sluga Emil Boc, are un tupeu nemarginit. Dupa ce ca e atat de prost si idiot mai are si tupeul sa guite ca un porc nenorocitul. Blestematule taci si dute naibii sa nu mai auzim si sa nu iti mai vedem fata aia de sluga tembela.

Mache 16-05-2012 - 14:42

Plagiatul e specialitatea USL si nimani n-are nici o sansa sa v-o ia. 🙂 🙂 🙂 Stii cum e, meseria, bratara de aur 🙂

Ciu Huhu 16-05-2012 - 15:10

Mache, Mache, curind vei fi HOMELESS, boschetar, Basescu nu va mai avea cu ce sa te plateasca!

ValVerde 16-05-2012 - 15:05

Boc ataca politica guvernului Ponta. E normal.
Ponta il ataca pe Boc personal.
Nu-i spune nimeni lui Ponta ca asta e pompierism politic cu miasma de mahala?

BULA 16-05-2012 - 15:30

De cand esti tu avocat ? Treci la spalat farfuriile, ca vine sotul de la serviciu si te ia la intrebari.

digital 16-05-2012 - 15:40

să nu-l ia la…altceva!
hahaha!

ValVerde 16-05-2012 - 15:54

Bula, pitecantropule, tu daca ai avea nevasta asa ai trata-o.
(E clar ca nu exista femeie pe lumea asta, chiar handicapata mintal, sa vrea sa stea alaturi de tine, asa ca doar fabulezi cum le-ai abuza tu daca ai putea)

Pst…stai cu ochii pe coltul strazii ca a inceput occidentul sa fure stilpii de telegraf.

BULA 16-05-2012 - 16:22

Bag mana in foc ca esti femeie. Treci la cratita, imediat!

ValVerde 16-05-2012 - 16:40

Unde vrei tu sa bagi mina e treaba ta.
De asemenea poti crede ce vrei despre sexul meu, despre culoarea pielii, apartenenta etnica, daca sint mormon, sau spion, sau homosexual, daca iti fur tara sau sint platit de „mina neagra”

Ceea ce e mai interesant e ca in dorinta ta de a ma combate si jigni, ma numesti femeie.
Tu crezi ca numindu-ma „femeie” imi inchizi gura, pentru ca in mintea ta chinuita de demonii schizofreniei, o femeie e normal sa stea la cratita si nu sa-si dea cu parerea alaturi de barbati ca tine!!!

Bula, dragu’ mami, problema Romaniei nu e nici capitalismul si nici occidentul hraparet. Problema Romaniei esti tu si cei ca tine.

BULA 16-05-2012 - 16:45

Ca bine zici. Tu esti buna sa cauti acul in carul cu fan, ca imediat il gasesti. Ai logica puternica.

Ciu Huhu 17-05-2012 - 05:32

Bula, ValVerditza e urita, de aceea are timp de comentat pa Net, daca ar fi fost frumoasa ar fi stat barbatii la coada-n fata usii ei!

Salut 16-05-2012 - 15:53

@ValVerde
============
„Este cu capul în nori pentru că nu este capabil să genereze stabilitate economică şi creştere economică. Este cu picioarele în mocirla incompetenţei, pentru că are trei miniştri remaniaţi într-o săptămână.” (citat din articol)
======================

Asta ti se pare „Boc ataca politica guvernului Ponta.”. Ce anume din programul politic ataca, ca nu m-am prins?

ValVerde 16-05-2012 - 16:04

@Salut
===============
(continuara)Aceasta spune suficient despre credibilitatea Guvernului şi despre şansele lui de a da stabilitate României. Din cauza amatorismului şi incompetenţei riscăm să pierdem această stabilitate în fiecare zi”, a afirmat preşedintele PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, spune că Guvernul Ponta fugăreşte leul în fiecare zi, potenţiala majorare a salariilor fiind înghiţită de inflaţie şi de cursul leu-euro

Românii plătesc demagogia şi populismul Guvernului Ponta, care nu mai prezintă credibilitate, una a spus în opoziţie şi alta face la putere”,

====================

Boc ataca consecintele politicii guvernului Ponta.
Sa-ti silabisesc: il acuza de populism, de politica monetara gresita (creaza inflatie), de demagogie.

Dar mai grav in cazul tau nu e ca nu intelegi idei simple expuse in articol, ci ca iti scapa in totalitate ceea ce transmiteam in mesajul meu:

Boc, din opozitie, ataca politica GUVERNULUI Ponta. E absolut normal sa fie asa, indiferent daca esti tu de acord cu el sau nu.

Ponta in schimb il ataca PERSONAL pe Boc cu metode demne de forumul ZV (citez: „marioneta pe baterii)

Daca nu intelegi diferenta, consulta-te cu Ciuciu si Bula, ei au neuroni zglobii.

Salut 17-05-2012 - 02:33

Mai corectule politic,

In primul rand, eu nu am contestat niciodata dreptul de a latra al lui Boc, al tau, al lui Mache sau al nu stiu cui. Pentru ca atat tu, cat cat si Boc si Mache asta faceti: latrati.

In cazul tau, un biet spalat pe creier cu corectitudine politica, compensand probabil o inteligenta precara, sa-ti numesti latratul regurgitat pe forum „atac la politica…” poate fi acceptabil, din simplul motiv ca nu ai acces la date guvernamentale.

Aceiasi judecata se aplica si in cazul lui Mache, submediocrul care mai posteaza sub Nick-ul Traian Basescu si inca vreo doua. La el, e chiar „lupta politica”, pentru ca daca Basescu isi inceteaza finantarea, ramane iar la activitatea de baza, aceea de beneficiar de ajutor social prin Amerique.

Dar in ceea ce-l priveste pe Boc, fost prim ministru pana acum cateva luni, seful partidului majoritar in guvernul de pana acum cateva zile, lucrurile sunt diferite. Daca ar fi avut o minima competenta in materie de guvernare, s-ar fi referit specific la masura X care afecteaza bugetul cu Y si asa mai departe, nu cu tembelisme a la ValVerde si Mache gen „fugareste leul”.

De fapt, Boc demonstreaza inca o data ca nu este decat un biet catelus, latrau si sluga perfecta. Asa Boc, asa aparatori.

Pribeagul 16-05-2012 - 18:46

Ponta nu trebuie sa se piarda in amanunte.

La ora actula posibilitatile dovedite ale romanilor de a sprijini actiunile Guvernului sunt la un nivel de 40-45 mld Euro.

Problemele mari, scoase in evidenta de Ponta:

1. Posibilitatile Romaniei sunt mai mari cu cca 15 mld Euro. Deci sa vedem la sfirsitul anului venituri la buget de cca 60 mld euro.

2. Coruptia manica din buget cca 15 mld euro. Sa vedem acesti bani folositi in interesul tarii.

Restul sunt… povesti si… minciuni.

Vrem o administratie corecta!

nimeni 16-05-2012 - 16:46

in afara insiruirii fara pauza a unor cuvinte goale
ce nici in coada nu suna, ce poti cere unor papagali? un spectacol vizual prin culri, evident. la astia doi, rosu si cacaniu .

boc lauda guvrenul ” cu capul in nori si cu picioarele in mocirla ” inseamna cel putin maret! iar ponta isi trage singut suturi in fund”‘ s-ar putea sa ne aducem aminte de … daca nu taceti!”

e abia la inceput acest dialog pasaresc . ii prevad o dezvoltare din ce in ce mai interesanta. doar amandoi sunt absolventi de vorbe goale.

Pribeagul 16-05-2012 - 18:32

„Guvernul Ponta fugăreşte leul în fiecare zi, …”

Pai… asta cam asa-i.

Dar, sa nu ne pierdem rabdarea. Poate fi o situatie de moment.

Guvernul Ponta va eradica coruptia.

Ar fi o realizare epocala.

Vreau o societate normala. Atit!

Pribeagul 16-05-2012 - 18:49

Nu-mi place postura de circotas.
Vreau… altceva.

Vreau… Cer senin!

digital 16-05-2012 - 18:53

atunci ,ai cam greșit…adresa…în România,niciodată!

Pribeagul 16-05-2012 - 19:24
digital 16-05-2012 - 19:17

ce tot tai admin-ule,ce nu-ți convine de tot tai mesajele?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult