Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Schimbarea lui Duţă şi Blejnar, doar cu voie de la Cotroceni?…

Schimbarea lui Duţă şi Blejnar, doar cu voie de la Cotroceni?…

scris de Roland Catalin Pena
4 afisari

Presa a relatat zilele trecute că premierul Răzvan Ungureanu ar dori să-i schimbe din funcţie pe şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi pe şeful CNSAS, Lucian Duţă.

Dan Cristian Popescu

Întrebat fiind de ziarişti, Ungureanu a declarat: „N-am să comentez o chestiune care îmi este străină”. Să înţelegem ca îi este străin subiectul schimbării celor doi? Şi atunci, de unde fum fără foc? Sau, nu poate lua decizia?
Şi daca este aşa, schimbarea lui Duţă şi Blejnar se poate face doar cu ordin de la Cotroceni. Pentru că Ungureanu se aseamănă, în această privinţă, cu Boc. În sensul că execută ordinele date de Băsescu.
Despre şeful Fiscului, Sorin Blejnar, se ştie că este implicat în tot felul de afaceri dubioase. În plus, Fiscul practică abuzuri la firmele neprotejate politic, iar pe cele protejate nu le controlează. Nici sumele adunate de Fisc la buget nu au crescut faţă de alţi ani.
Şeful CNSAS, Lucian Duţă, a intrat de curând în vizorul opiniei publice, odată cu lipsa morfinei şi a citostaticelor din spitale, gândindu-se că trebuie să facă economie la buget în detrimentul bolnavilor. Iată, deci, două personaje care, datorită greşelilor comise, ar trebui schimbate. Dar surpriză: Ungureanu nu poate să ia această decizie…

Alte articole de acelasi autor

1 comentariu

digital 06-03-2012 - 10:37

normal că-i este o chestiune străină,doar că el este premierul Ugandei,nicidecum al României….
aaalllooo?!cui ai jurat credință și ce-ai semnat,vreo factură,când te-a investit kiorul?
normal-kioru-lui!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS