Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Scrisoare deschisă adresată Alinei Gorghiu

Scrisoare deschisă adresată Alinei Gorghiu

scris de Ziua Veche
410 Afisari

Doamna Alina Gorghiu, la ora actuala toata scena politica sta la limita imploziei, pornind din partea PSD, care e condus de un condamnat, pana in cealalta parte a spectrului, PNL, unde nu se mai stie cine conduce pe cine sau, mai grav, nu se stie daca exista conducere de facto.

Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu

Noi,  PNL-ul, ne-am asumat o reforma a partidului, am ascultat strada si am decis ca starea actuala nu mai poate continua in acelasi ritm si sub aceeasi forma. Problema este ca reforma inca se lasa asteptata, iar la nivelul Capitalei este o degringolada demna de Cascadorii Rasului. Nimeni nu poate sa zica exact cine este presedinte, unde si mai ales DE CE?!

Exemplul cel mai elocvent (si mai usor de detaliat pentru mine) este cazul sectorului 2: Presedintele sectorului este….

Nu este Dan Cristian Popescu, desi i s-a acordat increderea de catre peste 25000 de locuitori ai sectorului 2.

Doamna Anca Boagiu si-a dat demisia, intr-un final, fara a se numi un presedinte interimar. Dar, conform multor membrii din partea fostului PDL, doamna Boagiu este presedintele interimar de facto! Si nu mentionez fostul PDL din rautate sau cautand cearta. Am crezut ca atunci cand mi-am facut adeziunea, mi-am facut-o la PNL, dar sediul din Calea Mosilor este tot portocaliu, de la membrii care activeaza acolo pana la perdele, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pe peretele de la intrare scrie cu litere mari PDL! Aceste probleme interne ar fi avut efecte mult mai grave decat doua campanii separate, daca domnul Dan Cristian Popescu nu ar fi reusit sa uneasca in jurul dumnealui un nucleu puternic format din oameni apartinand ambelor tabere.

Deja am pierdut foarte multi sustinatori din cauza fuzionarii, incete in cel mai bun caz si nereusita in cel mai rau. Sectorul 2 nu poate astepta 2 saptamani sa afle cine conduce de fapt filiala PNL. Partidul nu isi mai poate permite asemenea greseli, greseli platite cu varf si indesat in perioada campaniei si in ziua alegerilor, greseli taxate de alegatori si de care multi din interiorul partidului si filialelor au profitat in incercarea de a-si promova propriile interese si sabotand candidatii de sector.

De aceea, atat eu cat si multi membrii de partid si sustinatori, va cerem sa interveniti si sa puneti stop unei anarhii care va duce acest partid pe acelasi drum ca si alte partide vechi, gen PNTCD.

Dinu Bogdan Constantin

Membru PNL Sector 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS