Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Se pune la cale înlăturarea lui Boc

Se pune la cale înlăturarea lui Boc

scris de A.B.
8 afisari

blaga si bocPe fondul nemulţumirilor din teritoriu, democrat-liberalii iau în calcul un congres extraordinar în care Emil Boc să fie înlăturat de la şefia partidului. Potrivit „Gândul”, lideri ai PDL, în frunte cu Vasile Blaga, s-au întâlnit marţi seară, după plecarea din partid a lui Sorin Frunzăverde, pentru a despica firul în patru.

Plecarea în prag de alegeri a lui Sorin Frunzăverde la PNL strică planurile PDL, democrat-liberalii luând în calcul convocarea unui congres extraordinar în care Emil Boc să fie înlăturat de la şefia partidului, pe fondul nemulţumirilor tot mai accentuate din teritoriu.

Mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Vasile Blaga, s-au întâlnit marţi seara într-o şedinţă restrânsă de urgenţă pentru a decide paşii de urmat după mutarea-surpriză a lui Frunzăverde, acest lucru fiind considerat semnalul unor dezertări masive din tabăra PDL.

Democrat-liberalii au fost puşi pe jar de  anunţul prim-vicelui partidului, potrivit căruia, plecarea la pachet cu toţi primarii şi parlamentarii de Caraş  a coincis şi cu demisia din partid a şefului organizaţiei PDL Olt.

Liderii PDL recunosc că tensiunea în partid este din ce în ce mai mare pe fondul nemulţumirilor crescânde din teritoriu, unde primarii fac presiuni pentru alocarea de fonduri, în condiţiile în care acestea au fost promis de mult timp, dar nu au mai venit.

5 comentarii

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 28-03-2012 - 16:53

Discursul lui Boc a fost mizerabil. Numai un limitat ca acest Boc putea sa poarte un astfel de discurs. Parca reatraiam momentele de infierare a dusmanului de clasa din timpul comunismului. Prin discursul lui, Boc a clarificat si mai mult faptul ca pdl-ul e in proces rapid de dezintegrare. fapta lui Frunzaverde nu este, totusi, de aplaudat, decit daca, acesta ar fi demisionat si ar fi candidat ca independent. Moral, nu poti sa faci o astfel de dezertare, pt. ca, o data cu intrarea ta in pnl, asta nu te absolva cu nimic de faptul ca ai fost printre cei cae a pus umarul la greu pentru distrugerea tarii. Faptul ca ai facut-o cu pdl-ul ne asigura ca o vei face si cu pnl-ul. Si, sa ne gindim la modul in care va fi perceput de catre pnl-istii autohtoni, acest Frunzaverde. Cum se va putea el exprima in partid cind va avea ceva de spus? La fiecare iesire a lui pe scena, bastinasii isi vor sopti la ureche: „ia uite, domnule, a venit mizerabilul asta de pdl-ist sa ne dea noua lectii; se crede cu Basescu!” Locul lui in pnl va fi unul de carantina, departe de tot si de toate, nimeni nu se va apropia de el, fiind perceput ca infestat cu microbi. Nul vad pe Orban sau Vosga vorbind si spunindu-si glume cu Frunzaverde. Hai sa fim seriosi! Cariera lui Frunzaverde a luat sfirsit, mai ales ca el va fi zdrobit de catre reprezentantul PPDD-ului, cu tate sondajele pe care si le-a scornit, unde cistiga el inmpotriva lui cu 60%.

Pe de alta parte, nu este mai mare rusinea pentru acest partid amarit al pnl-ului care isi mareste rindurile cu unii pe care mai ieri ii injurau. Ce morala, ce principii la pnl? Niste nenorociti, cu totii. De fapt ce sa mai zicem cind in 2008, Crin il injura in fiecare zi pe Geoana, pentru ca in final, sa-i duca servieta pe la intruniri. Niste clovni ordinari, care au lins pe unde au putut ca sa ramina la ciolan.

digital 28-03-2012 - 17:12

băi propagandist ieftin,sintagma și ecuația e mai simplă decît crezi și-ți închipui,iar dacă nu ai fi,ai înțelege-o urgent și nu ai mai mânca kk-t…
deci,măi p**ă,așa cum piticul-porno a zis că nu-i nici o pierdere frunză-verde că a plecat din pdl,așa,același frunză-verde nu este,un câștig pentru PNL,ce m,mătii nu ai înțeles?!

Ciu Huhu 28-03-2012 - 17:47

DD e tigan, PP-DD e o tiganie abjecta in Veci blestemata!

USL+PDL=ACEEASI MIZERIE 28-03-2012 - 17:21

Degringolada nu este numai in rindul pdl-ului ci si in rindul pnl-ului si al psd-ului (aceleasi mizerii) deoarece, in teritorii, filiale intregi trec de partea PPDD-ului.

Este de imaginat ce este in sufletul „greilor” pnl-isti cind vad ce ordinarie se intimpla acum la virful acestor fosti fsn-isti de la pnl cind vad cum un odios transfug de la pdl, vine DIRECT pe postul de prim vicepresedinte al partidului pnl. Ce incredere sa mai aibe pnl-istii cu ani grei de truda la acest partid mafiot, cind vad cum un sobolan vine direct pe functie de „vice”. Ce sanse mai au ceilalti activisti ai partidului cind vad cum acest vagabont somnambul de Crin, isi face de cap si nu-l intereseaza de membrii vechi ai partidului care asteapta la coada pentru un ciolanas in partid, iar acest sobolan vine direct in functie de conducere. E ca si cum, intr-o zi, Becali s-ar duce la Dinamo direct pe functia de presedinte de club. In ce hal au ajuns acesti mafioti mizerabili de la usl, pdl, aceleasi mizerii!

Ciu Huhu 28-03-2012 - 19:54

DD e tigan, PP-DD e o blestemata tiganie a lui DD!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult