Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Se reia votul în cazul Șova

Se reia votul în cazul Șova

scris de A.B.
13 afisari

Președintele Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, a declarat, joi, că în cazul în care va fi declarată neconstituțională hotărârea Senatului în cazul lui Dan Șova se va relua votul și se adoptă o altă hotărâre.
dan sovaLiberalii vor sesiza Curtea Constituţională, în urma votului în cazul senatorului Dan Şova. Hotărârea privind votul din plen din 25 martie a fost publicată în Monitorul Oficial. Potrivit documentului, nu au fost întrunite condiţiile cerute de lege pentru a încuviinţa reţinerea şi arestarea preventivă a lui Dan Şova.

Președintele CCR, Augustin Zegrean, spune că, dacă hotărârea va fi declarată neconstituțională, votul în cazul lui Dan Șova trebuie reluat.
Augustin Zegrean, președintele CCR: Voi ați vrea să vă spun așa: dacă vine la noi dosarul acela și admitem, îl arestăm pe Șova. Nu pot să vă spun așa ceva pentru că nici nu e adevărat. Deci se reia și se face o altă hotărâre.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult