Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Serban Mihailescu si-a dat demisia din PSD

Serban Mihailescu si-a dat demisia din PSD

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Senatorul Serban Mihailescu a anuntat duminica, prin telefon, la Realitatea TV, ca a decis sa isi dea demisia din Partidul Social Democrat.


De asemenea, politicianul a precizat ca intentioneaza sa puna bazele unei noi formatiuni politice, de centru-stanga. Tot duminica, deputatul Ioan Munteanu a anuntat ca demisioneaza din PSD. Cei doi se vor alatura, deocamdata, grupului indenpendentilor din Parlament, condus de Gabriel Oprea.

UPDATE 

”S-a incheiat inca o etapa din viata PSD, la care am participat din toata inima. Le urez succes colegilor mei. Vad ca in ultimul timp experienta si expertiza mea nu au mai fost folosite de partid. Ma alatur grupului independentilor, nu voi pleca niciodata la un alt partid, pentru ca am fost si raman un om de stanga. L-am primit pe Gabi Oprea, in urma cu multi ani, in PSD, am lucrat cu el si in Executiv, si in partid. Este un om care ma respecta si pe care il respect. Pentru mine, la varsta mea, este o noua provocare sa particip la o noua constructie politica. intr-adevar, acum interesul national presupune iesirea din criza economica. Sunt un om care, cu bune, cu rele, isi iubeste tara” – a declarat Serban Mihailescu, citat de Agerpres.  

”Am decis sa ma alatur Grupului parlamentarilor independenti din dorinta de a lucra impreuna cu oameni ale caror opinii, credinte si convingeri le impartasesc. Il cunosc pe Gabriel Oprea din perioada in care ocupa functia de ministru al Administratiei iar eu pe cea de prefect al judetului Neamt. Un om pe care il respect si il apreciez pentru verticalitatea si corectitudinea sa, valori de la care nu se abate niciodata. Am colaborat foarte bine, domnul Oprea fiind un bun cunoscator al realitatilor si problemelor din administratie si care s-a implicat, ca ministru, in gestionarea si solutionarea acestora” – a declarat, pentru Agerpres, Ioan Munteanu. El a subliniat ca se alatura Grupului independentilor pentru a sprijini Guvernul in Parlament. ”Pentru a ne aduce, impreuna, contributia la depasirea crizei economice prin care trece Romania”, a adaugat Munteanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS