Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sebastian Burduja, afirmă că este pregătit să fie candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei

Sebastian Burduja, afirmă că este pregătit să fie candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei

scris de R. C.P.
190 Afisari

Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a afirmat, luni seară, că n-ar fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială, dacă nu ar fi fost pregătit să candideze pentru funcţia de primar general.

Burduja afirmă că Gabriela Firea şi Nicuşor Dan nu au fost primari buni, iar PNL ”trebuie să dea o a treia cale bucureştenilor”.

Sunt preşedintele filialei PNL Bucureşti şi n-aş fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială dacă n-aş accepta provocarea de a fi candidat şi primar general”, a afirmat, Sebastian Burduja, luni seară, într-o emisiune televizată, potrivit News.ro, întrebat dacă va candida la Primăria Bucureşti.

De asemenea, întrebat fiind dacă a avut discuţii concrete în vederea candidaturii, Burduja a declarat:

”Când am preluat filiala ne-am pus cu toţii această problemă (…) Nici doamna Firea, nici domnul Dan, nu au fost primari buni pentru Bucureşti. Cred că PNL trebuie să dea o a treia cale bucureştenilor, pe baza faptului că avem cei mai buni primari din ţară, de departe (…) dar şi Bucureştiul simte nevoia de a se dezvolta”.

Potrivit lui Burduja, Capitala nu arată ca un oraş european şi nu se poate dezvolta, în condiţiile în care dintr-un buget de 5 miliarde de lei, 4,8 miliarde se duc pe subvenţii şi aparatul propriu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS