Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sebastian Lăzăroiu susţine că este ungur pe jumătate

Sebastian Lăzăroiu susţine că este ungur pe jumătate

scris de M.A.
3 afisari

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că nu are nici o antipatie faţă de UDMR, mai ales că are „50% sânge de ungur”.

Sebastian Lazaroiu

De asemenea, ministrul susţine că premierul Boc l-a sunat pentru a-i transmite propunerea de a ocupa funcţia de la Muncă, că a avut o jumătate de oră la dispoziţie pentru a lua o decizie şi că „nevoia de implicare” e motivul pentru care a acceptat.

„Să ne lămurim. Eu am relaţii bune cu cei din UDMR. Cu Kelemen Hunor m-am întâlnit cu diverse ocazii, vorbim. Nu există o antipatie a mea faţă de UDMR sau faţă de comunitatea maghiară. De fapt, puţină lume ştie că eu am 50% sânge de ungur. Probabil că având această formaţie de sociolog, sunt deschis la dialogul intercultural, la sensibilităţile minorităţilor etnice sau de orice altă natură. Deci nu mă poate acuza nimeni de xenofobie. Declaraţia respectivă a fost una care s-a bazat pe o analiză politică şi pe fapte. Sigur, ei s-au simţit lezaţi, pentru că eu aveam poziţia de consilier prezidenţial şi probabil că, venind din gura unui consilier prezidenţial, a sunat straniu, a părut că e ceva în spate, că preşedintele are o problemă cu UDMR sau că transmite ameninţări voalate. Nu a fost aşa şi am recunoscut că momentul respectiv a fost deplasat şi că asocierea respectivă a fost nefericită. Repet, nu am nicio problemă cu UDMR„, a declarat Sebastian Lăzăroiu. Citiţi interviul aici..

3 comentarii

Arhimede 20-06-2011 - 14:30

Dar cealalta jumatate?

urbos 20-06-2011 - 16:46

Tigan sau ji dan, evident.

bla-bla 20-06-2011 - 18:55

ofticosul „sebi” este 50% ungur si 150% tigan nebun !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult