Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sebastian Lazaroiu: Teo Trandafir va pleca din PDL

Sebastian Lazaroiu: Teo Trandafir va pleca din PDL

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii „avertizeaza” pe democrat-liberali, intr-o postare pe un blog, in legatura cu posbilitatea ca Teo Trandafir sa paraseasca partidul, pentru a se orienta catre conservatori, insa aceasta neaga aceasta ipoteza, transmite Mediafax.


„Teo va pleca din PDL. Nu e o stire, asa cum v-ati asteptat. O sa ziceti ca e o profetie. Nu e nici asta. E un simplu avertisment pentru PDL, dar si o reflectie asupra migratiei politice”, scrie Lazaroiu, luni, intr-o postare peblogary.ro. El sustine ca Dan Voiculescu si Cristian Popescu Piedone doresc sa o atraga pe Teo Trandafir de partea conservatorilor. Teo Trandafir a negat, luni seara, la B1Tv, afirmatia lui Lazaroiu. Ea a spus ca „reteta” pe care o va aborda in politica este sa fie ea insasi, sa nu se schimbe. „Politica se face si altfel, pe intelesul tuturor”, a declarat Trandafir.

0 comentariu

Fan 03-03-2010 - 20:34

Dupa parerea mea, cel mai important lucru este palma pe care le-ati dat-o, dupa ce ati fost „epurati” de la Prima. Faptul ca niciunul dintre voi nu a ramas pe drumuri si ca imediat v-au angajat altii. Asta in termeni populari incepe cu M si se termina cu E. Le-ati mai luat si bani de „la revedere”. Mistoc.

CALUGARUL 04-03-2010 - 04:09

M…anele…E ? … Sezi, bre, blind pe poponetz ca sunteti micuti, micuti rau de tot. Nu mai poate Prima tv de voi si de cartea Ilenutzei. Sa zicem ca o sa apara cartea, desi, nu cred ca vreo editura o sa i-o publice; cred ca daca Ilenuta se duce cu cartea in manuscris, orice editor ii va spune : fa-ti un blog si bag-o-acolo !, ca io nu ti-o pot ,,trage” in mai mult de 500 de eGZemplare ca nu intereseaza pe nimerica ! Da, sa zicem caca rtea ii va apare ! Ei si ? Ce crezi ca or sa faca aia de la Prima ? Iti spune moa ! Or sa scoata la inaintare pe purtatorul lor de cuvint care va spune ceva de genu : Da, cunoastem cazul citorva fosti colaboratori care au facut subiectul unor anomalii la nivel redactional, ei neputindu-se acomoda si integra la si in politica redactionala a postului Prima tv, generind o serie intreaga de tensiuni, care au afectat intr-un mod grav bunul mers al activitatii redactionale, ceea ce ne-a obligat pe noi sa ne desctorosim de aceste elemente turbulente, pastrindu-ne colaboratorii care au inteles sa-si uneasca eforturile lor pentru o servire cit mai corecta a publicului nostru fidel. Faptul ca am luat o decizie corecta ne-o demonstreaza si ratingul crescut al postului nostru ca sa nu mai vorbim de numarul imans (:-)) de mesajele pozitive pe care le primim zilnic din partea fanilor nostri ! … E ?, ce pruna lu’ Hector mai poti sa spui intr-o situatie ca asta ? Poti sa te arunci in cur si-n cap, ca Hopa-Mitica, ca tot nimic n-ai sa faci ! Trust me ! In capitaliZm, numai banul conteaza. Idealuri ? Morala ? Cinste ? Adevar ? Oha ! Toate astea costa, bre !, si nu-i pentru or’cine !

Alexandra 04-03-2010 - 06:32

Nu-i asa CALUGARE. Acolo la Prima Tv s-au intamplat lucruri rele. Stii ce se intampla cand se urca purceaua in copac? Scapa de celelalte animale din ograda. In zona mass-media se cam stie despre abuzurile din aceasta televiziune. Cei care conduc stirile la Prima tv se cred pe mosia personala. Oamenii care lucreaza acolo n-au dreptul la opinie, daca spun ceva ce nu-i convine sefei de la stiri, isi semneaza sentinta. Acolo se face jurnasism dupa ureche, in functie de perceptiile unei singure persoane. E buna initiativa Ilenei. Chiar si pe un blog daca ar spune, pe bune ce s-a intamplat in aceasta institutie de presa, de-a lungul vremii, ar fi binevenita initiativa. Macar, anumite pesoane ar fi descalificate si n-ar mai avea ce sa caute in mediul jurnalistic. Pentru ca stim cu totii ca nimic nu e vesnic. Asa ca atunci cand acele persoane nu vor mai fi la Prima TV, macar vor fi alti angajatori din mass media care le va inchide usa in nas. N-au ce cauta printre noi!Fara suparare.

CALUGARUL 04-03-2010 - 12:30

Ata eta de când lumea şi pământul, încotro va bate Vântu ! Tu şi ceilaNţi ca tine, nu vreţi să înţelegeţi că în capitalism, o dată ce am un bişnis, fuck ce vrea muşchii mei. Daca mie-m’ place să am la post o jigodie, o am şi gata. Poţi tu să fii un jeniu şi mai nu ştiu cum, da’ io am banu, tăticu; postu îi al meu; e Prima mea şi nu discut ! Vrei adevăr, cinste, deontologie, şi alte jmekerii ? Fă-ţi şi tu un post, dacă-ţi dă mâna, şi p’-ormă mai vorbim. Ce s-a întâmplat la Prima aia, aşa de nemaipomenit ? Furtună-ntr-un pahar cu apă, tu ! Că sunt câteva jagardele la ,,Ştiri” ? Ete flioşc ! Jagardele este peste tot. Şi la CNN este câte vrei; nu mai corespund la fiţele lui Turner ? … pardon, you’r fired ! Şi ! Că care-i treaba ? Mă mut la Fox, şi o bag mare de-acolo ! Banu’ să meargă ! Vezi ? Până la urmă, tot la ban ajungem !, ce s-o mai tot batem în cap atâta ? … Să-şi facă, bre, Ilenuţa noastră un blog, şi să bage acolo toate plângerile ! E mai mişto faza, pentru că, făcându-ţi un blog, vor veni tot felul de muşterii şi-şi vor spune şi ei punctul de vedere vizavarză de această kestiune ! Capişci ?

Alexandra 04-03-2010 - 14:41

In America jurnalistii au drepturi, in Romania au numai obligatii, iar obligatia cea mai mare e sa-si pupe sefu-n cur daca vrea sa-si pastreze locul de munca. Poate ca a venit vremea sa nu se mai pupe atat in cur. Eu asta cred cand sustin acest demers.

CALUGARUL 04-03-2010 - 17:43

Hai sa privim si altfel lucrurile. Tu spui ca in SUA jurnalistii au drepturi. Eu cred ca exagerezi. Ce drepturi sa aibe, tu ? Sunt si ei la fel de sclavagiti ca si voi. De cind sunt in SUA am auzit de zeci si zeci de scandaluri ale unor jurnalisti de faima care au fost dati afara pt. ca ,,faceau fitze”. Ultimul a fost celebru evreu Wolfitz de la CNN pe care l-au dat afara ca pe-o masea stricata dupa aproape 30 de ani. Aaa, Jay Leno si cu Conan O Brien … si cite si mai cite. Nu exista loc in lumea asta unde jurnalistii sa-si faca de cap si sa fie liberi. Aaaaa !, daca vrei sa fii cu adevarat un jurnalist liber, atunci iti faci grupul tau intim de preteni si pornesti de una singura un post de televiziune, un ziar, un post de radio, sa mai cine stie ce canal media iti trasneste prin cap. Asa s-a si intimplat dupa revulutie, multe din ziarele de-atunci erau conduse de jurnalisti independenti, si majoritatea ziarelor aveau pe frontispiciul lor aceasta sintagma : Ziar independent, dupa care s-a ales praful cind domnii jurnalisti au inceput sa se linga pe degete de miere si au intrat in sistemul capitalist. S-a ales praful de independenta lor, ei vinzindu-si idealurile lor pe bani unor trusturi, moguli sau gigiisti de ocazie. Ce sa mai vorbim ? Uita-te si acum la scandalul Ac. Catavencu. Toma a ramas cu buza umflata pierzind jdemii de euro la SOV !, iar ziarul lui a ramas de caruta. Acum ?, acum isi ia talpasita si porneste alt ziar ,,independent”, pina cind o sa-l vinda si pe-ala !, si tot asa ! de ce deontologie, independenta si libertate vorbesti tu acolo ? Crezi ca pe neica toma nu-l pupa nimeni in cur si i-ar baga un cutit pe la spate (daca ar putea) ?

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult