Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sebastian Vladescu: „Emil Boc are o intelegere limitata intr-o perioada de criza”

Sebastian Vladescu: „Emil Boc are o intelegere limitata intr-o perioada de criza”

scris de Ziua Veche
0 afisari

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica de Pro TV, ca premierul Emil Boc are o intelegere limitata pentru perioada de criza prin care trece Romania.
Vladescu a spus ca a avut divergente cu premierul Emil Boc la numeroase capitole, printre care „necesitatea ajustarii cheltuielilor” si „largirea bazei de impozitare”. Fostul ministru considera ca aceste divergente se desprind din lipsurile de pregatire ale premierului Romaniei.

„In ceea ce priveste capacitatea lui Emil Boc de a intelege complexitatea economiei romanesti, dificultatile ei, intr-un an de criza cred ca exista o limita care e generata de pregatirea domniei sale, de faptul ca a fost nevoit sa preia economia romaneasca intr-un moment de criza. Vorbesc despre o intelegere limitata intr-o perioada de criza”, a mai declarat Vladescu.

Intrebat daca presedintele Traian Basescu, cel care l-a propus pentru functia de ministru al Finantelor, nu l-a mai sustinut si de aceea a fost remaniat, Vladescu a raspuns: „Din cate stiu eu, presedintele Traian Basescu m-a sustinut pentru a ramane in Guvern. Ceea ce nu a functionat a fost relatia mea cu primul-ministru”.

0 comentariu

Liviu 16-03-2010 - 23:27

Ca eu nu am auzit niciodata despre vreo revendicare studenteasca prin care sa se ceara de exemplu utilizarea bazei materiale care este tinuta pentru vizite ca muzeu, sau nu am auzit niciodata ca studentii ar cere sa aiba mai multe carti si reviste de specialitate in biblioteci (iar daca s-ar face o „ancheta” reala probabil s-ar descoperi ca nici macar 1% din studenti nu frecventeaza bibliotecile – daaaa, stiu, exista internetu’ cu copy-paste !), sau sa-i fi auzit spunand ca se fac tot felul de materii abracadabrante in care se reiau intr-o ciorba mult prea lunga si reincalzita de n-spe ori lucruri predate si de cate 2-3 ori …

Cat priveste „fondurile” acelea ma cam pufneste rasul-plansul cu finatarea „pe proiecte” care o fi ea din bani publici insa este data TOCMAI de Ministerul Educatiei ! Cum ar veni daca nu faceti frumos si nu executati ordinele atunci nu mai primiti fonduriLI !!! Imi place si ca incepeti prezentarea cu partea distractiv-culturala … Este frumoasa studentia unde nu te strofoci prea tare dar vrei bursa si tabara !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult