Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Secretele acordului Ponta – Băsescu (video)

Secretele acordului Ponta – Băsescu (video)

scris de A.H.
3 afisari

Premierul Victor Ponta a declarat marți seară în emisiunea „Ultimul cuvânt” de pe B1 TV că a fost la discuții cu președintele Băsescu pentru că trebuia să facă pace pentru România.

Top Secret

foto: todayfm.com

Din acest motiv m-am dus miercuri seară cu Crin Antonescu și cu Dragnea să mă văd cu Traian Băsescu. Să nu credeți că Băsescu s-a gândit vreodată că mă iubește sau că eu mi-am dat seama deodată că mi-e prieten. Și el a zis că nu mai poate fi o criză, dar și eu am zis că dacă nu mă duc să discutăm nu va mai fi pace în România”, a zis Ponta.

Premierul afirmă că întâlnirea a fost un fel de tatonare prin intermediari „așa cum discută israelienii cu palestinienii”. „Dacă Băsescu ne-a chemat să vorbim, iar eu refuzam, însemna să stau cu sabia în continuare, aș fi zis hai să ne luptăm. Datoria mea era să negociem o pace pentru România”, spune Victor Ponta.

Premierul a declarat că Băsescu a dorit să treacă prevederea cu 300 de parlamentari în acordul înmânat liderilor UE, dar Victor Ponta a refuzat, lăsând Parlamentul să decidă. „Nu există nimic în acordul acela că nu o să-l mai suspende USL-ul pe Băsescu. Nici vorbă. Acolo e vorba de statul de drept, de independența justiției, de modificarea Constituției. Președintele a vrut să trecem aia cu 300 de parlamentari. Am spus, stați așa, asta decide Parlamentul. Sunt niște principii care reflectă nu doar Constituția, ci și situația politică actuală”, completează premierul Ponta.
script type=”text/javascript” src=”http://www.b1.ro/embed.js?id=26880″/script

8 comentarii

BULA 19-12-2012 - 09:36

S-au logodit (Ponta cu Base) si il vor infia pe bebel Crinut.

ValVerde 19-12-2012 - 15:31

Cine va fi mama?
Cine ii da sa suga ???

ValVerde 19-12-2012 - 15:31

Evrika !!!
Fac cu rindul !

crina 19-12-2012 - 10:30

Excelenta Sa, Clanta lui Scripcaru

Revenit la Putere, pe Constantin Nita l-a apucat din nou curajul. Luni, a anuntat ca-l va da afara pe un anume Dorin Enache, sef pe la Directia Sanitar-Veterinara. Vina omului este ca „a lins clantele pe la George Scripcaru”(sursa).

Interesanta expresie, mai ales ca se aplica perfect si in intregime unui alt sef, dupa care Nita nu trebuie sa se uite foarte departe. Este vorba chiar de seful organizatiei municipale a PSD, Mihai Ghirda, fostul sau sofer. Clanta lui Scripcaru era atat de vizibil infipta intre falcile lui Ghirda incat BrasovNews a dedicat evenimentului doua articole. Tradare in USL Brasov! Ghirda atarna la clanta lui Scripcaru si Prins cu clanta-n gura, Ghirda o da la intors

Insa, lui Nita i se pare perfect normal ca un sef din Opozitie sa saliveze pe clanta unuia de la Putere, cel mai bun exemplu fiind el insusi. La un moment dat, Excelenta Sa Scripcaru nu mai stia pe unde sa-si ascunda clanta, la care se straduia sa ajunga, chiar si prin telefon, limba lunga a lui Constantin Nita. Doar avem inregistrari, nu vorbim din barfe precum presedintele PSD Brasov.

urbos 19-12-2012 - 17:28

Diliul Ponta se face ca nu privcepe ca pacea trebuie sa vina dupa ce castigi razboiul, adica sa-ti infrangi dusmanul. Cretinul asta se face ca nu mai stie ca cu lepra Basescu nu se poate face nici o pace, nici o intelegere, dar cel mai important, nu pacea lui de cacat o vrea electoratul.
Un vierme prapadit, gata s-o suga, asta e Ponta.

ValVerde 19-12-2012 - 17:44

Nici nu s-a instalat bine guvernul caruia ii sugeai ciorapii si deja esti in opozitie!
Tu ai o conditie congenitala…se cheama „sint bou, nici eu nu stiu ce vreau”

urbos 19-12-2012 - 18:32

Vierme cretin, de cate ori sa-ti repet, nu e toata lumea ca voi basistii, sugatori si pupatori. Noua nu ne pasa de Ponta, pe noi ne intereseaza acuma dispara Basescu. Esti atat de redus, ca nu poti pricepe ceva atat de simplu si nici n-ai sa gasesti vreo lauda de la mine catre Ponta pe forumul asta. Sluga si lingator ai fost, lingator ai sa crapi.
Suge-ti cacatii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult